Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2004-06-24 09:50:13 Mam rade. Kup sobie nowe, a starymi ja sie zaopiekuje ![]() ![]() |
![]() CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2004-06-24 10:01:36 sprawdz czy mozna rozebrac reflektor-czy przy szkle sa takie metalowe zapinki.jezeli sa rozbierz wyczysc i bedzie dobrze. |
![]() DrA eS ... | 2004-06-24 10:08:49 Artysta rzeznik przy pracy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2004-06-24 10:10:03 No właśnie Res-u !!!
Lampy są rozbieralne ale nie ruszaj ich sam. Zawieź je do firmy która je dokładnie sklei po rozebraniu - chodzi o szczelność - a te lustra nie są wcale takie delikatne. ![]() |
![]() CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2004-06-24 16:07:18 jak jest plastikowy klosz nalezy rozciac jak kolega na zdjeciu wyczyscic i skleic silikonem porzadnym-dobrej firmy np wurth czy kent.jezeli skleisz odpowiednim silikonem nie ma szans zeby przeciekalo.mozna tez to zrobic klejem do szyb-tez markowym.
a plukanie to mozna zrobic zoladka-syf ktory jest w reflektorze trzyma sie dobrze swojego miejsca i plukanie moze spowodowac zacieki na odblysniku i parowanie reflektora.nie mowie ze nic nie da ale na pewno jak wyczyscisz odblysnik i klosz od wewnatrz plynem do mycia szyb to bedzie ok.znam kolesia ktory zaatakowal w BMW odblysnik papierem sciernym bo podobno taki byl syf-jak mozna sie domyslic skonczylo sie na wymianie reflektora... nie wiem z czego sa zrobione klosze w B bo nie mam B ![]() co do A to maja zjebane swiatla i nic z tym nie mozna zrobic -chyba ze SPAWY!!!!! (nowe ostatnio zaslyszane okreslenie xenonow ![]() ![]() ![]() |
![]() Shinobi OMEGA B X25XE Warszawa/Siedlce | 2004-06-24 18:43:58 Witam, chcą poprawić widoczność kupiłem żarówki z allegro typu "xenon" firmy litech - jaki K.....A głupi byłem ![]() 1. Ile można zapłacić za używane soczewki do omy?? 2. Jeden gość oferuje mi hella za 490zł za pare, czy to dużo?? Pozdrawiam Piotrek PS Nie popełniać mojego błędu - NIE kupować żarówek a'la xenon!!! |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2004-06-24 23:29:24 Ja mialem rozszczelniona jedna lampe i byla woda w srodku.
Lampe zdemontowalem, rozebralem (tak jak ktos wyzej opisywal, rozciac itd, potme silikon), umylem w srodku normlanie, woda, plynem i sczoteczka. Nic sie ni epopsulo. Potem silikon, skleilem, zamontowalem i dziala. Lampa jest nierozbieralna - w sensie ze jest klejona i trzeba to zrobic metoda ze tak powiem brute force. |
![]() Res best memory O-ka | 2004-06-25 09:06:48 Vinio , dzięki za info...
Ala - jeżeli coś mnie wykończy to napewno nie Oma ![]() Poza tym.... jak to było "Panie majorze, spokojnie bo się Pan zmęczysz..." "...a ...bo mnie poniosło..." ![]() |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-06-25 09:30:13 "Nie kop Pana, bo się spocisz!"
![]() |