Naklejka klubowa po raz enty (kółko edyszyn)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siedziałem o 2:00 w nocy i tak dłubałem i wydłubałem takie coś...
Fajny projekt na naklejkę klubową...
Ten pod spodem jest tylko taki poglądawy i niedokładny - na wzór - bo to koło z napisów się troche elipsowate zrobiło... trzeba by było zrobić jeszce raz i dokładniej... a mi się narazie nie chce... zarobiony jestem... a to takie męczące... ale pomysł ciekawy mi się wydaje... może ktoś za mnie dokończy?

WOW!...znowu będzie!....ładny Esperowy naklejek!

Pomyslsuper i ja chce taka naklejke podl lusterka jak juz z Lukaszem rozmawialem

no no
fajne
proponuje zamiescic plik na stronie klubowej i kto bedzie chcial i mial ochote nad nim popracowac to sobie wezmie i popracuje
podaj tylko szczegoly dotyczace programu ,czcionki itd

dla mnie bomba... cały czas czekam żeby coś takiego wyrzeźbić na mojej nieszczęsnej masce.....
ale to pewnie potrwa bo finans kuleje... a poza tym to jak już można to sie na komplet naklejek zapisooje a jak znajde krople wolnego czasu w morzu codzienności to dłubne poprawke w COREL Draw... bo przeważnie poligrafia na tym działa (np. w Wawie na ulicy Grochowskiej na wysokości Szembeka) i można będzie rozpocząć masową produkcję

Beeee... wszystko byłoby ok, gdyby ten esperak nie wyglądał jak sraluch, albo trampek - bo do nich to pasuje taki wygląd... chociaż i tak lepsze to niż ta nalepka TELE TAXI na tylną szybę.
FGM coś miał subtelnego też wymyśleć i cisza...

Cytat:
2004-05-07 18:05:59, piotr-ek pisze:
Beeee... wszystko byłoby ok, gdyby ten esperak nie wyglądał jak sraluch, albo trampek - bo do nich to pasuje taki wygląd...

Ooo, ktos mnie rozumie

jest nieżle.
espero jest - czy sraluch czy nie kwestia gustu.
w końcu to projekt.
ja poczekam na efekt końcowy . sorki ale mam wykszt techniczne a nie plastyczne i reki do projektowania nie będę dokładał.
liczę zę jednak coś się wykluje bo napis na blędę nie bardzo mi pasi.

Sympatycznie i fajowo wyglada Twój wytwór,,,
Mnie sie podoba

No spoko
Myślę że taka naklejka o wymiarach 50x50 będzie spoko na tylną szybe.
Ja się na to pisze

O.K.

No ja juz czekam na jakas naklejke ponad 2 miesiace. Ciekawe czy w koncu sie czegos doczekam

Ja uwazam ze taka naklejka to tylko w malej wersji np.pod lusterko a na tylnia szybe to troche niebardzo bo z dalekabedzie wygladala jak jakas pilka albo jajko. Najlepszym wyborem na tylna szybe bedzie napis

a moze cos bardziej oryginalnego??

miejsce pod lusterkiem na logo naszej grupy to dobry pomysl...
ale logo czyli prosta grafika i skrot nazwy naszego klubu...
Klub Daewo Espero KDE
Polski Klub Espero PEC
Klub Espero KE
espero.of.pl EOP
itd...

ale sorry takiego "sralucha" to na esperala nie nakleje...

Piotrek:
Cytat:
FGM coś miał subtelnego też wymyśleć i cisza...

Ano miałem miałem, ale teraz chwilowo robota wpadła no i jeszcze sesja się zbliża wieć jeśli nikt z kolegów nie zrobi czegoś fajnego to pewnie jakoś w czercu zaczne myslec.

ŁUKASZ bardzo fajna, tyle, ze koledzy mają rację te espero mogłoby wygladać trochę lepiej, dla mnie bardziej standardowo.
Jeszcze ktos zobaczy i pomysli ze te espero z nalepki sie rozpada
a ludzie na miescie maja taka opinie ze espero to najgorszy samochod. Wiec moze troche bardziej standardowe espero i bedzie fajnie. I jeszcze jedno moze lepiej zrobić prostokątną
tak żeby się zmieściła między zamkiem bagaznika a napisem Espero. Tam ajne miejsce jest na taką nalepkę na przeźroczystej foli o szerokości 15 cm max.

Jest wypas jak skończysz to ja poproszę pod lusterka

Nie wiem jakie sa mozliwosci drukowania naklepek ale mam tu
trzy przyklady...
zrobilem je na szybko wiec jakosciowo cienko

Lee! Tajniaku! ...dlaczego tak długo ukrywałeś swoje nadprzyrodzone talenta!!???
Wrzuć jeszcze linka z naklejkoma w kaimsik "obrabialnym" formaciku /może .cdr ?/
Mię osobiście podoba siem najbardzi 1 wzór "od góry"....mam tylko mięszane uczucia do tej napisy "KDE" ale koncepcja jest superowa!!

Ktos kto zobaczy ten napis K D E to pomysli ze to jakis inny klub niz nasz i bedzie go szukal i niestety nieznajdzie. Mysle ze powinno zostac jak jest niema co kombinowac