PROJEKT KOSZULKI KLUBOWEJ - by Mihty ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Ostatnio dopadła mnie chęć wyprodukowania sobie koszulki klubowej Nie miałem żadnego genialnego pomysłu, więc zakupiłem papier do naprasowywanek (ok. 6zł/szt A4) i ... biały podkoszulek (tutaj ceny nie podaję, bo one są różne ) Efekt mojej pracy możecie zaobserwować poniżej - zdjęcie z lampą i bez (sorry za kiepską jakość, to jest jedna z pierwszych cyfrówek ) :

Zdjęcie 1
Zdjęcie 2

(mam nadzieje, ze wstawilem dobre linki

Najlepiej prosze sobie to zapisac na hdd i wg uznania pomniejszyc (lub powiekszyc)

Sam zaś projekt jest dziecinnie prosty i jest wykonany w Wordzie. Nie wrzuciłem go na serwer, gdyż Admin poinformował mnie, by kopsnąć tam same fotki. Wszystkich zainteresowanych uprzejmie proszę o maila. Każdemu zainteresowanemu wyślę mój projekt - nie zastrzegam sobie żadnych praw... tzn. możecie go sobie modyfikować itp

W razie pytań lub sugestii proszę o kontakt.

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-06-23 23:09:45 ]
[ powód edycji: (mam nadzieje, ze wstawilem dobre linki) = Poprawione :] ]

Mihty pomysł dobry , ale co niektórzy mają już koszulki klubowe tyle że czarne...

Cytat:
2004-06-23 23:31:42, Krzysiek-Diackon pisze:
Mihty pomysł dobry , ale co niektórzy mają już koszulki klubowe tyle że czarne...

a co niektórzy też mają koszulki klubowe tyle że BIAŁE!

Witam!

A czy Ci co niektórzy sami je sobie robili, czy to są kupowane ?
Jeśli robione samodzielnie, to czy mógłbym prosić o podesłanie projektu na maila ?

Dzieki !

a ja dalej uwazam ze nasz klub nie ma oficjalnej nazwy,
ktora znaja wszyscy i sa pewni na 100% ze tak wlasnie sie nazywamy...
dodatkowa nie mamy tez zadnego logo, co powoduje ze na klubowych koszulkach
widnieje sterta literek, adresy etc...
taka koszulka nie wyglada dobrze, no ale trudno. widac wiekszosci to pasuje...

Co do czarnych koszulek to musisz się skontaktować z Łukaszem Gajerem

Cytat:
2004-06-24 09:01:47, Lee pisze:
a ja dalej uwazam ze nasz klub nie ma oficjalnej nazwy,
ktora znaja wszyscy i sa pewni na 100% ze tak wlasnie sie nazywamy...
dodatkowa nie mamy tez zadnego logo, co powoduje ze na klubowych koszulkach
widnieje sterta literek, adresy etc...
taka koszulka nie wyglada dobrze, no ale trudno. widac wiekszosci to pasuje...

A ja uważałem, że nazwa POLSKI KLUB ESPERO została zaakceptowana przez większość ?!...była kiedyś przecie dysputa na forum i tak miało zostać! - to co je grane ??
Z logo masz rację ..nie mamy klubowego symbolu!...za to mamy klubowego lego ! ...czy ta 1 literka stanowi aż taką różnicę??
A poważnie to akurat Tobie Lee naprawdę dobrze szło z projektami,tylko porzuciłeś nagle temat bo cosik Cię poruszyło?...wróć do tego a jestem przekonany, że wkrótce „ogłosimy” panowanie nowego klubowego znaka .
No już na pewno nie jest tak, że większości pasuje taki chaos!

Ogłośmy jakiś konkurs na logo klubowe, projekty były by prezentowane na klubowej stronce i zrobiło by się głosowanie. Myślę że mamy w naszym gronie przynajmniej kilku zdolnych "malarzy". Logo powinno być prostym znakiem graficznym, tak mi się wydaje...

jestem za

btw oficjalne koszulki sa na www.butik.pl/espero - ja takowa mam

no to widze ze cos drgnelo...

to Panowie (M) i (S) powiescie taki watek + brak mozliwosci komentowania (oprocz ownera) aby nie bylo OT...
1. watek informacyjny:
Od 24.06 do 04.07 przyjmowane sa projekty na logo Polskiego Klubu Espero
pod adresem email: xxx@xxx.xxx
Format ?? (czy sa ograniczenia psd, crd, tiff??)

2. watek galeria projektow + sonda.

3. 11.07 - oficjalne podanie wynikow i ogloszenie zwyciezcy

Projektant za wygrana otrzymuje???

BEZPŁATNE CZŁONKOSTWO

to walka bedzie zazarta!!

Hej Panocki M i S!!
Wake UP!!

Witam!

No no no ... niby taka niepozorna kwestia - tylko sie pochwaliłem moją koszulką, a to jaka wrzawa się zrobiła (I DOBRZE ) Myślę, że rzeczywiście trzeba zrobić jakieś logo naszego Klubu !!!

Piszecie, że macie koszulli białe, czarne itd, z takim albo innym logo, a co mają powiedzieć nowi klubowicze, którzy od jakiegoć czasu są w klubie i nie maja n i c!!!
A też chętnie założyliby klubową koszulkę np na zlot

Piszecie, że macie koszulli białe, czarne itd, z takim albo innym logo, a co mają powiedzieć nowi klubowicze, którzy od jakiegoć czasu są w klubie i nie maja n i c!!!

hmm noto pozostaje nam zrobienie samodzielnie sobie takiej koszulki lub zapłacenie za nia:o)