Prosba do ślązaków.. najlepiej Katowice..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym sie wybrać 9-10 na mecz Ligi Światowej do Spodka. Jednak nie mogę znaleźć miejsca w którym mógłbym kupić bilety na tą imprezę.. Czy moglibyście się rozejżeć albo popytać o te bilety ??? Ile kosztują, gdzie można je nabyć ???

P.S. Do moderatorów: jeśli znajdą się odpowiedzi wątek można usunąć.. Zeby nie zaśmiecał...

Pozdrawiam

HuMeL

Witam
Chyba w kasach Spodka można kupić :: jak ich nie wykupili jeszce bo jak nie ma to tylko u konika ale nie tego klubowego
Ceny biletów :

- sektory niebieskie 30 zł
- sektory czerwone 45 zł
- sektory zielone 50 zł

- sektory VIP 100 zł

www.spodek.com.pl tam szukaj info

[ wiadomość edytowana przez: VULCANOR dnia 2004-06-20 19:31:07 ]

kurcze powiem Ci,że też ciężko mam się dowiedzieć...
na pewno będzie można kupić bilety w kasach spodka,ale to chyba trzeba już teraz kupić...
właśnie kumpel mi podpowiada,że w Sosnowcu jest "sklep kibica" i tam pewnie będą bilety,jeszcze podobno w totalizatorach sportowych sprzedają bilety,tylko nie wiem czy akurat u Ciebie będą dostępne,ale może warto spytać (może na zamówienie,albo jakoś tak)

jak się jeszcze czegoś dowiem,to dam Ci znać

Cytat:
2004-06-20 19:24:32, vulcanor pisze:
Witam
Chyba w kasach Spodka można kupić :: jak ich nie wykupili jeszce bo jak nie ma to tylko u konika ale nie tego klubowego
Ceny biletów :

- sektory niebieskie 30 zł
- sektory czerwone 45 zł
- sektory zielone 50 zł

- sektory VIP 100 zł

www.spodek.com.pl tam szukaj info

[ wiadomość edytowana przez: VULCANOR dnia 2004-06-20 19:31:07 ]

właśnie też znalazłem,jest tam też mail więc może da się jakoś zarezerwować,albo kupić przez pocztę,przelewem, za pobraniem czy jakoś tak
może jeszcze coś będzie na www.pzps.pl , bo przecież to organizator imprezy...

Jesli to kogos zainteresuje to bilety owszem mozna bylo kupic w necie.. ale jakos w marcu.. teraz zostaje opcja zakupu tuz przed meczem w kaach spodka, lub tez wysylajac przekaz pocztowy na adres spodka.. bilety do odbioru przed meczem...

Jedziem na mecz ))))

Przepraszam a w jakiej to dyscyplinie ten mecz