| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2002-10-04 18:40:18 Od nas znaczy z Fireroad Group Kolega Przemir ma takie cudo
nawet niezle to bangla a ta skora w srodku pozdr |
Przemir roverek i ruda dziwka Fałtekowo | 2002-10-11 20:30:04 hej!!!
co do mojego hultaja!! coz autko bardzo przyjemne ma 2 zasadnicze wady 1 - silnik 2.0 i tylko 136KM 2 - za male felgi /tylko 15" gdybym mil pieniazki to napewno zalozyl bym NX`a felgi 16 z dystansami i autko nie mialo by sobie rownych!! w srodku duzo wiecje miejsca nioz np w eclipsie a nx wyrownal by roznice mocy hehe 2.0 i taka ilosc koni daje niesamowite wraznie gdy np po zminie orginalnego filtru na stozkowy autko zaczelo chodzic jak oszalale wiec napewno drzemie w tym aucie ogromny potencjal - fotki mojego hultaja na stronce FRG ps. mOj niestety idzie pod mlotek sa chetni?? |
Przemir roverek i ruda dziwka Fałtekowo | 2002-10-13 20:48:37 a ja myslalem ze moj sie tak kiepsko prowadzi przez opony - mam org hankook oj stary na jednym tchu czytalem co napisales !!! masz coupejke?? jak tak to masz moze jakies fotki?? to co napisales to juz z doswiadczenia czy jeszcze przed toba?? odpisz jak by co na przemir@interia.pl pozdro - jestes pierwszym maniakiem tej marki jakiego znam!! chetnie poznam wiecej szczegolow odnosnie tych czesci z miska /wiec pisz na forum/ pozdro |
lukiasz mamy Clio :) Fałtekowo | 2002-11-02 15:10:32 POTRZEBUJE JAK NJWIECEJ DANYCH KATALOGOWYCH O COUPE Z SILNIKIEM 2.0 Z 97R.
chodzi mi np o zalecane swiece ich cieplote?? i wiele innych wszystjk mile widziane p.mirkowski@dominet.pl dzieksy a iszykam sprezynek by go troche zglebic??? macie jakies namiary pomysly?? |