Pozegnanie:

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem się pożegnać ze wszystkimi użytkownikami tego forum, którzy wyznaja zasady wolności słowa, przyjmują krytykę własną a także potrafią konstruktywnie krytykować. Dziękuję za wiele cennych opini i słów. Jest to ostatni mój post na tym forum, w którym chciałbym poruszyć kwestię krytyki która jak widzę jest cenzurowana przez "władze" tylko i wyłącznie w momencie kiedy "chodzi" o kogoś z góry. Wszystkich innych mozna zrugać. Ale nie o wyzwiskach i oszczerstwach chce powiedzieć, bo konstruktywna krytyka to podstawa działania organizmu zbiorowego. Niestety widzę że ten klub to nie stowarzyszenie równych sobie, ale dyktatura kilku osób, osób które zawłaszczają sobie prawo do ingerencji w "nie swoje" zdanie. Dziekuje ludziom którzy naprawde w swoich dziedzinach są specjalistami, w szczególności "piotrek83", a także kilku innym których konstruktywna krytyka moich poglądów, zmieniła je. Niestety, nie dla mnie sa miejsca w których hipokrytyczna wolność zamieniana jest na jej brak. Dziekuje. I za razem żegnam.

Cytat:
2004-06-24 16:03:04, dozer pisze:
Dziekuje ludziom którzy naprawde w swoich dziedzinach są specjalistami, w szczególności "piotrek83", a także kilku innym których konstruktywna krytyka moich poglądów, zmieniła je.

Lepiej nie pisz takich rzeczy bo mi sie az glupio zrobilo, duma mnie rozpiera itp. I nie przejmuj sie niektorymi komentarzami na forum, pewne osoby trzeba poprostu olewac...wiesz, g**** nie smierdzi dopoki sie go nie ruszy

Matek chwile sie zastanawialem czy odpowiadac na post, bo jaki jest sens jesli nie bedziesz chcial odpowiedziec . Ale i tak cos skrobne bo cie lubie i szanuje , wiec pisze . Kilka razy juz byla podejmowana kwestia tolerancji , wlasnego zdania, oceny itp , kazdy wyrobil sobie wlasne zdanie na ten temat i ma swiete prawo do tego. Nigdy przynajmniej ja nie mialem na celu cfaniakowac, wywyzszac sie itp, znam swoja wartosc i po co mi ja nakrecac. Ale Matek czemu z kims nie porozmawiasz na spokojnie z tym co Cie boli, nie wiem po ktorej stronie mnie ustawiles w swej wypowiedzi, ale jakby byl jakis problem to przeciez zawsze mozna na spokojnie. Lubialem Twoje wypowiedzi, zazwyczaj sensowne i konkretne, no i najlepsze czasy tymi samochodzikami wykrecales . A tak na serio Matek jak masz chcec to napisz wiecej na ten temat, skoro cos takiego zauwazyles to wypisz co i jak, a moze i my sie czegos nauczymy i bedzie mysle lepiej . Pozdrawiam i trzymaj sie mocno .

A tobie matek co odbilo?!
normalnie jak filip z konopi.
O co ci chodzi bo konkretnie nie rozumie
Po pierwsze to jest forum KTSW i z checia zapraszam ludzi spoza KTSW bo czest mowia i maja cos swietnego do powiedzenia ale trzeba pamietac ze KTSW nie jest matka teresa i nie robi wszystkiego dla super Stalowej. KTSW dla KTSW. Dlatego napisalem ze koszulki dla KTSW bo to nie orgaznizacja pomocy, ktos chce koszulke niech sie zapisze.
A to ze Czuczu ma taki charakter i tak krytykuje to jesgo osobowosci. Ty tez nie masz latwej osobowo, masz swoje zagrywki itp ale dlatego wlasnie kurde przesiedzialem stoba kawal mojego zycia. Powiedz mi skad sie wzielo twoje nastawienie bo nie rozumiem i nie widze tego przyczyny.
A moja naiwnosc mnie kilka razy przewiozla, lubie ufac ludzia i staram sie ograniczac robienia czegos dla ludzi nieodpowiednich.

oj. Dozer, widze że focha zarzuciles.
W sumie to moze klub pomyśli o KTSW-sympatykach? W zasadzie nie uznaję organizacji, nie potrzeba mi koszulek, zniżek, naklejek, urządzeń o pomiarów itd. Ale istotni są ludzie i spotkania z nimi oraz klimaty. Wygarnijcie sobie na priv i skończcie pierdolić.
PS. Czy ktoś mi w końcu wyjaśni jak uzyskiwać powiadomienia mailowe z forum, codzienne przeglądanie już mnie wk...., mam nadzieje że nie jest to uzależnione od bycia klubowiczem.
siema
t

Toom nie ma takiej mozliwosci - niestety motonews ma złe php i nie moga tego wsadzić próbowali wielokrotnie.
Dozer - twój wybór .....
Najpierw chciałes żeby ci zdjac sympatyka teraz odchodzisz.

Cytat:
2004-06-24 22:08:10, Toom pisze:
oj. Dozer, widze że focha zarzuciles.
Wygarnijcie sobie na priv i skończcie pierdolić.

ciekawe stwietrdzenia a zwlaszcza te drugie Lubie ludzi bezposrednich przynajmniej mowia co im na sercu lezy