Nowe fotki w profilu + elegancki wżer:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki piękny wżer odkryłem pod głowicą w 2.0 piękny prawda

hardcore

Masakra!!! !!! !!!
Szykuje się chyba porządny szlif

o la la

ale syfff, a od czego to tak? taki juz kupiles czy jak?

oj czegos takiego to jescze nie widzialem

o fuck

Kompresje miał dobrą z tym? .

Cytat:
2004-06-25 18:08:28, Wujek-Kajtek pisze:
Masakra!!! !!! !!!
Szykuje się chyba porządny szlif

Tam od razu szlif - wystarczy honowanie lekkie, co najwyżej jeden nadwymiar sie zdejmie . Ja bym zaryzykował najpierw papierkiem 600 na wodę

trzeba honowac, na sciance cylindra musi byc odpowiedni uklad rys w taka charakterystyczna siatke, dzieki takiej strukturze powieszchni jest odpowiednei smarownie a jak papierem objedziesz to chropowatosc zachowasz ale kierunkowosc rys bedzie taka jaka wyjdzie

generalnie honowanie wiele nie kosztuje, a papierkiem to sobie mozna szlifowac wzery w cylindrze motorynki

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-06-25 21:13:46 ]

Byłem u typa po oględzinach stwierdził, że nic tylko tulejowanie

A jego historia... stał na dworzu na działce pod gołym niebem(ok2lat)-jakiś debil go tam postawił!!dokładnie mówiąc właściciel.

woda poszla przez gaźnik poprostu już nie trzymał na jedej gardzieli-założone były na tą dwójeczke 2xIDF też niestety do regeneracji... z całości do użycia tak od zaraz mam wał i skrzynie abartha co przynajmniej rekompensuje ból, który tkwi w mym sercu od momentu ujrzenia tego paskudztwa
Całe szczeście, że jest jeszcze 1.8narazie bez wałków ale poprostu jeszcze niewiem czy będą tam pasowały(mam bredy były kupowane pod 2.0)pisałem o tym winnym poście ale jakoś nikt nie był mi wstanie pomóc

pozdro...
szanuj silnik jak fiat swego...

Cytat:
2004-06-25 21:05:12, Samael pisze:
trzeba honowac, na sciance cylindra musi byc odpowiedni uklad rys w taka charakterystyczna siatke, dzieki takiej strukturze powieszchni jest odpowiednei smarownie a jak papierem objedziesz to chropowatosc zachowasz ale kierunkowosc rys bedzie taka jaka wyjdzie

generalnie honowanie wiele nie kosztuje, a papierkiem to sobie mozna szlifowac wzery w cylindrze motorynki

Chyba nie wziąłeś mnie na poważnie . Nie zauwazyłeś emotek?

pwr79 - nie wyda nawet na ostatni szlif (np. dziki nadwymiar 85)??
Ale całość bardzo ciekawa . Za tą nakładkę do skrzyni przesuwającą drążek dużo bym dał . Gaźniczki też niczego sobie - jaka szacowana moc tego zestawu??

no full konkret. a gdzie ta fotka co bokiem idziesz robiona ?

Cytat:
no full konkret. a gdzie ta fotka co bokiem idziesz robiona ?

podczaj KJS-u to jest w polowie pomiędzy ul.Ordona a Włochami.
Niewiem czy kojarzysz tamte okolice... niestety teren jest zamkniety

Nie kojaze jedyna miejscowa na wlochach jaka kojarze to ekogreen. ale fajna nawierzchnia

Cytat:
Nie kojaze jedyna miejscowa na wlochach jaka kojarze to ekogreen.

to teraz ja nie kojarze co tam jest?

Co do tej mojej to trzeba pojechać skrutem z włoch na ordona(napewno kojarzysz) to bedzie gdzieś w połowie drogi.

Na eko jest kostka brykowa i troche zwiru czy czegos takiego. kolko piekarni. jadac lopuszanska na ursus skrecasz tuz przed wiaduktem ---> jedziesz pod waiduktem w lewo i potem w ulice dzialkowa w prawo jakies 200m po plytach betonowych i po lewej masz pplac z oponami i trafiles

cos mi sie zjebalo