Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-11-22 23:16:39 No bez Ptaszyny jakoś pusto na tym naszym niebie...!!!
Pewnie znowu fotografuje jakieś młode naiwne panienki.. ![]() a nam pokazuje tylko te gorsze fotki.... ![]() Zajął bys się też czasem swoim autem!!!!!!!!!!!! i kolegami !!!!!!! |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-11-23 00:19:38 Jak dla mnie tęż jest za cicho, to Ptaszyna był głownym motorem napędowym postów, brak mi jego rad, rozwiozań i nowych zdjęć ![]() Wracaj do nas ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-23 11:03:01 Panowie bo zescie go wqurzyli komenatrzami an temat ilosci gwiazdek, on przeciez wcale tych gwiazdek nie dostal tylko za pisanie na forum, dajcie mu zyc, przeciez na motonwes sa tez inne fora na ktrych Ptaszyna sie udzaielal.
Ja proponuje dac mu swiety spokoj. i nie gadac juz o gwiazdkach... bo sie chora atmosfera zrobila, i nie pytajcie mnie na privie bo oszaleje !!! powtarzam nie wiem co ile postow jest przyznawana gwiazdka nr. 1 2 3 4 albo jakas tam inna, nie mam zielonego pojecia !! i wcale mnie to nie interesuje Pozdrawiam Lasombra Ps. z tym pytaniem na priv nie zartuje !! przestane odpisywac !! ![]() ![]() ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-23 11:40:41 Witam,
Widzę, że zaczęła się era "gwiazdorów" i tych pozostałych. Przypominam sobie, jak na samym początku nowego Forum zwróciłem na to uwagę, że sprawa "gwiazdek" podzieli Forum na "lepszych" i "gorszych" ![]() Dlatego wolałem stare forum i bardzo żałuję że ktoś wpadł na "cudowny" pomysł i mi to forum zabrał ... Pozdrawiam jako bezgwiazdkowiec .O.O. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-11-23 11:49:08
Jakich lepszych i gorszych ???!!! Poczytaj forum to zobacysz czy są lepśi i gorśi... ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-23 11:57:30 Czytam codziennie i najczęściej milczę .... .O.O. |
![]() mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-23 14:32:10 Ja yesh jestem za powrotem Ptaszyny, jakoś tak "pusto" tutaj teraz jest, poza tym nie zauważyłem podziału na lepszych i gorszych i trochę mi przykro O.O., że milczysz... nie wiem jakie są tego powidy ale na pewno da si coś na to poradzić... ![]() |
![]() mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-23 15:44:23 Hehe widzę że jush koniec kryzysu... Pataszyna powrócił! ![]() |