Mam problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdy szybko puszcze sprzeglo pompa wspomagania zaczyna dziwnie wyc.Kiedy skrece kolami w lewo lub prawo dzwiek znika.piotrowicz@milc.pl

i...o...e...i...o...e...i...o...e...

Nie ma takiego numeru... prosze upewnic sie, ze wybrany numer jest prawidlowy...

Nie nie Marcin mi się wydaję że to może wyć inaczej może tak :

...kuuuuuuuuup nową poooooooompę

No dobra starenki pompa wyje.
I co?
Mam ci ja wymonować i wstawić nową?

"DZIEN DOBRY .....JESTEM ......UZYTKOWNIKIEM OPLA OMEGI.....(WSTAWIC MEDEL ) MAM GO .....(JAK DŁUGO) TO JEST FAJNE AUTO ALE MAM PROBLEM....SZUKAŁEM W WYSZUKIWARCE ALE NIC NIE ZNALAZLEM O POMPIE.....ITP ITD"

Ogarnij sie trochę, strzel rundkę wokól komputera i pomyśl.
To, ze net jest ogolnie dostepny nie oznacza, ze mamy Cie tu znosić.

btw
Urg, dosyć tej reklamy pls.

zmien płyna , prawdopodobnie masz juz tam wode jak to nie pomoze to pozostaje wymienic pompe
PZDR &-)

Było tak :

Cytat:
bo nawet laka nie można przydrzeć bo wstyd Prosze o pomoc i pozdrawiam

Cytat:
Gdy szybko puszcze sprzeglo pompa wspomagania zaczyna dziwnie wyc.Kiedy skrece kolami w lewo lub prawo dzwiek znika

przypuzczalnie powinno być tak :

Cytat:
No dobra starenki pompa wyje.
I co?
Mam ci ja wymonować i wstawić nową?

"DZIEN DOBRY .....JESTEM ......UZYTKOWNIKIEM OPLA OMEGI.....(WSTAWIC MEDEL ) MAM GO .....(JAK DŁUGO) TO JEST FAJNE AUTO ALE MAM PROBLEM....SZUKAŁEM W WYSZUKIWARCE ALE NIC NIE ZNALAZLEM O POMPIE.....ITP ITD"

Ogarnij sie trochę, strzel rundkę wokól komputera i pomyśl.
To, ze net jest ogolnie dostepny nie oznacza, ze mamy Cie tu znosić.

btw
Urg, dosyć tej reklamy pls.

niestety nie pomożemy im PiotrzeS, muszą dojrzeć sami ....

a genralnie powinno być tak :

Cytat:
Witam i gorąco pozdrawiam wszystkich klubowiczów i sympatyków Omegi. Jak wam się podoba moje auto?? Kupiłem je w niemczech w takim stanie jak teraz wygląda

i wszyscy mieli gdzieś że koledze nie udało się wkleić fotek, normalka , pierwszy raz na forum więc nie wszystkie szczegóły techniczne musi znać , ale po takim przywitaniu każdy z nas z ochotą mu wytłumaczy co i jak działa, nawet jesli będzie na największym kacu .... czy ogólnie złym humorze,
czasami tak bywa.....

pozdrowienia
sagittario