MotoNews.pl
7 EWENTUALNA POMOC 11.07.04r NA TRASIE (53843/12) - PT

EWENTUALNA POMOC 11.07.04r NA TRASIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich bez wyjątku co prawda jeszcze jest troche czasu ale mam prośbę 11-tego lipca jadę do miejscowości Barzowice ok 10km od Darłowa czy mogę liczyć na ewentualną pomoc po trasie proszę o podanie nr telefonów tych na których mogę liczyć a trase którą będe jechał wstawie jutro do mojego profilu. Napewno będe jechał przez Łódz ,z góry dzięki wszystki za odzew
panoni

spoko na mnie mozesz liczyć!
zobacz też u góry club assistance-tam masz klubowiczów którzy zaoferowali swoją pomoc
pozdrawiam

Jaka tam pomoc... samarka Cie napewno dowiezie na miejsce bez problemu

jestem gotow do pomocy...
mechanik ze mnie dupa, ale holowanie, kime i strawe w razie co zapewnie. Ale skad ten pesymizm????

a tak BTW, to ja 18 lipca bede sie kierowal na Kolobrzeg.... a 1 sierpnia z powrotem- mam wiec podobna prosbe jak Panoni (zeby nie bylo, ze ja taki bezinteresowny )

Panoni, jasne że możesz liczyć na pomoc.
zaglądnij na klubowy asistance. masz tam listę klubowiczów z ich namiarami, którzy oferują różnorodną pomoc podróżnym.

Panoni! W tym czasie możesz na mnie liczyć gdzieś w okolicach Częstochowy!

dzięki za wskazówkę o asistace ale chciał bym sprecyzować bo część z was napewno wyjeżdza a ja wole się zabezpieczyć i dla tego proszę o wypowiedz tych którzy będą mniej więcej na mojej trasie . Prosił bym jednak by wpisli chętni w razie czego . Moja samarcia mam nadieje że mnie nie zawiedzie ale wole na zimne dmuchać .w końcu ma już 14 lat a to wiek kaprysów ( mam nadzieje że niebędzie taka kapryśna jak moja córka rówieśniczka)
panoni

A możesz napisać jak będziesz jechał od Zabrza? Tak będzie łatwiej określić czy ktoś będzie na Twojej trasie!

He,he!
Ja wlasnie tydzien temu wróciłem z Barzowic.
I moja Ładna pomimo sedziwego wieku dowiozla mnie tam i z powrotem bez najmniejszych problemow.
No,moze prawie bez problemow,ale sam jestem sobie winien bo zagniotłem miske olejową jak wjezdzalem na podwórko od wlascicieli.
Ale i tak na tej zgniecionej misce zaliczylem jeszzce Jastarnie ,Trojmiasto i po powrocie do domu 200 kilometrow.I nawet smok od pompy jest nienaruszony.
I kto mi znajdzie solidniejsze auto??

Panoni wiecej wiary w samarkę , no chyba ze chodzi ci o poznanie nowych osób.Pozdrawiam

Ja ci nie dam rady pomuc ale samara nie zawodzi moja jeszcze odpukać w niemalowane nie staneła a jezdzi dość sporo.

MOJA TRASA BĘDZIE WYGLĄDAĆ MNIEJ WIĘCEJ TAK: Zabrze,Piotrków Tryb. ,Łódż, Tuchila ,. mniej więcej coś takiego jeśli to morze w czymś pomuc .Jastem dobrej myśli że pojade i wróce bez problemów ale jak wcześniej pisałem wole na zimne dmuchać , morze przy okazji na jakimś posttoju poznam lub jeśli ktoś mnie pozna niech podejdzie chwile pogadamy
panoni
p.s. jak wcześniej pisałłem prosze o podanie nr telefonów mój niestety nie będie już aktualny od 08.07 .04r.

Ja Cię mogę obsłużyć w okolicy Częstochowa-Piotrków!
No i oczywiście Warszawa i okolice, ale tam chyba nie będziesz jechał

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-06-24 22:09:26 ]

Panoni,dobra rada-jak Ty tak wytyczasz trase przejazdu to zamiast mapy drogowej Polski mozesz zabrac atlas świata
Zartuje.
Ae po kiego diabła Tuchola?
Ja jechalem w jedna strone tak-od Katowic wjechalem na krajową 1 i tak do Łodzi,potem odbiłem na Konin,Bydgoszcz a potem juz prosta droga na Koszalin.Trasa teoretycznie najdłuższa ale czas przejazdu 11 godzin z 3 postojami na tankowanie i 1 postój na papu
Powrót-Na Koszalin,,potem Bydgoszcz,Toruń,Włocławek,Łodź i potem prosto na Katowice przez Czestochowe.Trasa ponoć krótsza ale tez wyszło 11 godzin.No i nie bardzo podobał mi sie odcinek Bydgoszcz-Łodź przez Toruń.Kraina samobójców.Juz wole jechac przez Konin i przez wszystkie wioski (trzeba zwalniac bo teren zabudowany ) ale i tak jest przyjemniej.

Jak bedziesz jechal to jakies 20-30 kilometrow za Bydgoszcza (jesli pojedziesz nad morze to po lewej stronie) jest ładny skansen starych maszyn rolniczych i bar prowadzony na jego terenie.Fajne miejsce na postój.

Cytat:
2004-06-24 22:07:02, krycho pisze:
Ja Cię mogę obsłużyć w okolicy Częstochowa-Piotrków!
No i oczywiście Warszawa i okolice, ale tam chyba nie będziesz jechał

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-06-24 22:09:26 ]

nigdzie indziej nie obsługujesz ?

tylko w lodzi sie nie zgub, bo juz zostaniesz

Witam na mnie możesz liczyć jestem tylko kandydatem no ale od czegoś trzeba zacząc więc jak byś jechał przez płock to masz na kogo liczyć mój numer telefonu to 502598976 wiec nie powinneś się zgubić a tak apropo łodzi jechałem ostatnio do krakowa przed łodzią jest zgież jak zrobili tam objazd bo drogę remontują to normalnie wielka porażka jedzierz tak jak bys się wybrał na wycieczke po lesie polną drogą przez las pozdrawiam naszczście droga przez łudz do płocka jest wporządku i przejezdna bez objazdów

Z tego co wiem to Grzew z Krakowa tez sie wybiera w tamte okolice.Dokladnie do miejscowosci Wicie ktore sa oddalone o 5 kilometrow od Barzowic.
Moze zegracie terminy i pojedziecie w 2 auta-zawsze to razniej i pewniej w przypadku klopotów.

Panoni,ale ja Cie zmartwie-z Barzowic masz 5 kilometrow na plaze wiec albo wyczarujesz np.rowerki albo bedziesz codziennie pomykał Samarką na plaze.Bo z buta to chyba Ci sie nnie uśmiecha?

na plaże wpadne morze ze dwa razy odwiedze ciotke w Darłowie a tak to wędkę i nad zalew reszte świata mam w du... ale nie was chopaki.Jesli chodzi o wyjazd to ja wyjeżdzam ok 5-tej rano niedziela 11 lipca morze ktoś jeszcze by jechał po drodze rozjeżdzali byśmy się w swoje miejsca
panoni

Ja za to będe 2,3,4 w Chorzowie Raczej pomocy nie potrzebuje, bo jade nieładnym autkiem, ale tak informuje, jakby co