Nowe foty mojego 3p :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co o tym sadzicie, to jeszcze nie to co ma byc ale juz jest spoko mysle
Sorki za kiepska jakosc fotek aparacik ma troszke dziwne kolorki nie oddaje pbrazu w rzeczywistosci

ładny, zadbany, chromy ma i ładną kierę. MNIAM. Ale gleba i ładne felgi są konieczne i na miłość boską zrób coś z wydechem bo tak zamocowany woła o pomstę do nieba. ALe ogólnie 3p bardzo fajne!

Ładne autko.CHROMY w zajebistym stanie

no no miodzi autko wypasik tylko ten wydech cos nie tak

Witam

Tlumik fakt straszny, ale jest to wersja beta tylko tymczasowa jestem w trakcie robienia porzadnych wydechow, koncowy tlumik bedzie jak w oryginale wzdluz baku schowany wychodzic bedzie tylko rurka z chromowana koncowka

Chromowane spryskiwacze i lusterka , gleba i jakies ładne klasyczne alusy i będzie wypas.
Aha ten wydech tak specjalnei wycelowany w przechodniów ????
a auto ładne widac ze dbasz o nie.

To znowu ja
felgi mam co prawda tylko ats clasic 13" 4 szt, tylko musze oponki kupic bo z tych stalowek nie ma sensu przekladac (decica vivo stan sredni
A lusterka maja polerowane aluminiowe ramiona i podstawy

Bardzo ładny Fiacik
Faktycznie fele mu sie przydadzą, ale na pewno masz to w planie
Gleba... Jeśli nie zostawiasz go full original to może faktycznie sie przyda
Wydech....dobrze, że robisz inny
Rozumiem, że autko świeżo po remoncie i własnie go dopracowujesz

no ladny ladny.. widac ze ci na nim zalezy i to wazne. no i zgadzam sie z przdmowcami

Bardzo ladny 3pek ,
Widze ze zderzaczki , no qrde w idealnym stanie , nie to co moje , skad tys je wzial ??

Zycze bezawaryjnej exploatacji!!

POZDRAWIAm

Czy on w ostatnim czasie przyjal lakier? jezeli nie to wyglada pieknie,no normalnie stan bdb,mega ultra piekny,juz mam lzy w oczach....gdzie masz te chromowane rynienki,i chromki na dzwiach.

wypas furka jak dla mnie to ciut nizej ale bez przesady, ladne felgi. jakos mnie ta jaskrawa kiera gryzie, sama w sobie ladna ale mi tu nie lezy a wydech wlasnie zajebisty, jak w japonskich drifterach tylko koncowke szersza i polerka

To na zderzakach to chrom???? NIE CZASEM SREBROLEM POCIAGNIETE TYMCZASOWO??????

Witam
jezeli chodzi o zderzaki to sa pomalowane udalo mi sie dobrac fajny odcien troche przypominajach chrom, co do zawiechy to powinna troche opasc byla wymieniana

Tu mam jeszcze foty zrobione lepszym apartaem ale niestety w nocy

pozdrawiam

O qrde a ja zem myslal ze to chrom :/, moje bystre oko mnie zawodzi

POZDRAWIAM

Witam

Chromy zderzaczki bede zalatwial chce kupic na ebay widzialem oststnio 2 pary wloskich nowych do 3p i coupe i cena za 2 szt nie przekroczyla 50 euro, takze caly czas mysle.
W tym tygodbiu jeszcze bede mial te listwy na ramki dzwi robie je z listew z DF-a i poldka

A kierownica w rzeczywistosci jest ciemno wisniowa matowa

Pozdrawiam

Na fotce wyglada jak najprawdziwszy chrom to daje klase temu samochodzikowi szukaj jak najszybciej oponek i montuje alusy.

no fajny i widze po ustawienu oparcia fotela kierowcy ze naturalna dla 128 sport pol-lezaca pozycja za kierownica Ci odpowiada nie jest to moze taka szuflada jak x1-9 ale po zrobieniu gleby przecietnie trzy czwarte aut jadacych obok ma klamki na wysokosci oczu kierujacego.. ehehe no ja tak lubie....

Lukasz128 powiedz mi dlaczego ja nigdy tej 3p nie widzialem na drogach chyba sie za slabo rozgladalem na TG. A smigam tam conajmniej raz w tygodniu bo wkoncu tam sa najlepsze kebaby w okolicy!!! A co do samochodu bardzo slodziutki jest tylko tak dalej! Na Cidrach powiedzieli by VERY NICE Auspuf! (wydech) hhhhhhh ale jak mowisz ze to wersja beta to wszystko jak najbardzie wporzadku!!!

[ wiadomość edytowana przez: Genius dnia 2004-06-28 10:37:34 ]

Mam takie chromy,mozemy sie dogadac napewno wyjdzie Ci o wiele taniej,od poloneza mozna zrobic te chromki na dzwi ale trzeba sie troche z tym pobawic.

Cytat:
2004-06-27 23:22:58, Lukasz128 pisze:
Witam

Chromy zderzaczki bede zalatwial chce kupic na ebay widzialem oststnio 2 pary wloskich nowych do 3p i coupe i cena za 2 szt nie przekroczyla 50 euro, takze caly czas mysle.
W tym tygodbiu jeszcze bede mial te listwy na ramki dzwi robie je z listew z DF-a i poldka

A kierownica w rzeczywistosci jest ciemno wisniowa matowa

Pozdrawiam