Malowanie alusow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile przykladowo moze mnie kosztowac czyszczenie i malowanie alusow? sa proste i nie wymagaja spawania, jedynie zedrzec stary lakier i pomalowac nowym

We WRoCku taka przyjemność to ok. 70 zł sztuka.

wiec w Kraku pewnie bedzie podobnie, myslalem ze troche taniej bedzie

Na szczęście alusów nie maluje się co tydzień

no ale jednak prawie podwaja mi to koszt zakupu

A ja mam do sprzedania RSy 15"

ale mnie sie akurat srednio podoba ten model
a upatrzylem sobie te z rs2000, bo takich jak ma Artecki nie moge nigdzie znalezc

Squadak... ależ... ja przeca o takich mówię Nie oglądałeś fotek Chomików?

myslalem ze sprzedajesz te ktore miales zalozone na starych Chomikach a jesli chodzi o te ktore masz teraz w profilu to zmienia to postac rzeczy

Proponuje kupic papier scierny, paste polerska i lakier bezbarwny i sprobowac z tymi felgami samemu. Ja mam taki zamiar zrobic ze swoimi.

Cytat:
2004-06-28 09:13:32, squadak pisze:
myslalem ze sprzedajesz te ktore miales zalozone na starych Chomikach a jesli chodzi o te ktore masz teraz w profilu to zmienia to postac rzeczy

No nie zrozumieliśmy się Napisałeś, że nie możesz znaleźć takich jak ma Artecki, a przecież na starych Chomikach takie właśnie. Tych z RS2k raczej nie sprzedaję, a jeśli nawet to nie za 400 zł

Moje 17" na bialo lakiernik pomalowal mi wsio za 100 zl. Tylko ,ze nie musial nic zdrapywac a jedynie zmatowac i prysnac nowym lakierem.

Cytat:
2004-06-28 17:26:09, WilK pisze:
Napisałeś, że nie możesz znaleźć takich jak ma Artecki, a przecież na starych Chomikach takie właśnie.

no wlasnie te na starych Chomikach nie sa takie same
te Arteckiego sa od zewnetrznej strony takie wygiete, tzn srodek felgi jest bardziej wklesly niz ranty

Aż popatrzę

Squadak ma racje

Zgadza się

No przecież nie jestem nieomylny