MotoNews.pl

About Club assistance

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

tak od dluzszego czasu obserwuje sobie liste klubowiczow, liste sympatykow, i club assistance

i co widze??
oto lista sympatykow i lista klubowiczow wydluza sie a club assistance jak bylo 7 osob tak nadal jest 7 osob.

czy w klubie jest tylko 7 osob ktore w razie awarii lub podobnego nieszczescia pomoga??? bo wiecej osob nie widze.

pozdro

jestem pewien, że każdy by pomógł, a ten asistans to tylko taka formalność

a więc już wyjasniam o co w tym chodzi. Otoz wpisujac sie na ta liste mozemy komus we własnym miescie czy tez okolicy zapewnic pomoc w razie jakiejs awarii samochodu innemu klubowiczowi. Tam wypelniamy pola w czym mozemy pomoc podajemy telefon do siebie itp.
Co do pomocy to raczej kazdy bylby chetny pomoc, my np w Krakowie komunikujemy sie przez Gadu-Gadu a telfony tez do siebie mamy wiec nie ma problemu.
Zachęcam sie do wpisywania na liste

najlepszym przykładem solidarności niech będzie pomoc Kostka w drodze z Czewy do Krakowa

Wlasnie!
Super- tego szukalem na stronie!
Niech ktos- kolejny raz pomoze!
Podajcie linka- sluze pomoca w okolicach poznania!
Gdzie sie wpisac

Emitu, popatrz sobie na górny pasek forum, taki ładny napis club assistance wszystko napisane jest po polsku

ojejej!
rzeczywiscie juz dawno o tym myslalem, ale zapomnialem...
wstyd
...mimo ze i tak wiele nie pomoge, zawsze chetnie na piwo wyskocze (wiec pomoc towarzyska raczej

...lece cos uaktualnic

DZIEKI KONIU!
Wiesz nowy jestem
Musze podpytac zebym poozniej mogl innym tlumaczyc- tym co po mnie przyjda! HehE

Jestem juz na liscie!
Wspieram w Poznaniu i okolicach- reszta w Club Assistance!
Pozdrawiam
Polecam sie w razie czego!

no juz troszke lepiej wyglada ta lista
jestem z Was dumny chlopaki

tak trzymac.

pozdro all

Sorry, ja mam status Wolnego i brak dostępu do listy . A szkoda bo chętnie bym służył pomocą w okolicach Torunia.

No ba!! Ja też bym swoimi rączkami, nóżkami a czasem i głową pomógł gdyby trzeba było. A wszystko to w okolicach 3miasta!! Polecam sie.

Dostep do klubowej listy assistance jest mozliwy
rowniez pod adresem wap.motonews.pl ( wersja RC1 )

pozdr.

i ja sluze pomoca na kresach wschodnich-podlasie znaczy sie

No co jest ludziska, specjalisty i inne geniusze?? Nasza populacja rozrasta sie a lista assistance nie!! Ciekawi mnie czemu??

Ja chetnie pomoge w okolicach Płocka, jakby cos to walic smialo mam garaz

Witam!
Ja zapomniałem o tym. Jakos nigdy nie przegladam tego paska na gorze forum, ale oczywiscie dopisuje sie.

A tak pozatym to kupiłem sobie kubełek

Pozdr. Seba

I ja mogę pociągnąć (bez skojarzeń ) kogoś w okolicy i ewentualnie ręki swej przyłożyć tu i tam w miarę możliwości. Później sie dopisze jak poukładam reszte spraw. Na wiosnę będzie kanał/najazd (pół na pół ) i spory kawałek ziemii (w sensie powierzchni) do testowania dołożonych/wymienionych/naprawionych podzespołów. Mam też 5ha lasu chyba (muszę to w końcu sprawdzić kiedyś ) dochodzącego bezpośrednio do rzeki (Brda) więc może jakiś spocik regionalny by się u mnie urządziło . To jest już OT cze można podciągnąć pod "Extended assistance"?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-10-16 01:26:45 ]

Niestety wolny słuchacz nie może się dopisać

Też jestem zdolny pomóc komuś w potrzebie, mam troche podstawowych narzędzi kanał chęci z czasem różnie. Ale niemoge sie dopisać!!