| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mountez Klubowicz Rally-Kraków | 2004-06-26 11:31:03 link do AK
W dniu 27.06.2004r. Automobilklub Rzeszowski organizuje Rajd „Auto-Watkem”, będący IV Eliminacją Mistrzostw Okręgu KJS. Na liczącą blisko 90 km trasę zawodnicy wyruszą o godz. 10:00 spod siedziby Firmy „Auto-Watkem” przy ul. Armii Krajowej 4. Walka o cenne sekundy rozegra się na 14 próbach sportowych, zlokalizowanych na terenie Rzeszowa i Tyczyna. Technicznie trudne odcinki wymuszają na zawodnikach maksymalną koncentrację. Konkursowa Jazda Samochodem to impreza dla wszystkich, wystarczy sprawne auto, ubezpieczenie OC, NW, dwa kaski . Ważną rzeczą jest to, że impreza ta oprócz umożliwienia zdobycia punktów do rajdowej licencji ma głównie na celu podnoszenie umiejętności prowadzenia auta oraz poznanie granic jego i swoich możliwości. ps: moze ktos sie jeszcze wybiera? |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-26 12:17:55 nie ja już limit startów na czerwiec wyczerpałem, po za tym jak dla mnie trochę za daleko. P.S. No i w tym dniu przeciez u nas jest impreza na maxischrocie |
mountez Klubowicz Rally-Kraków | 2004-06-28 12:20:14
no niestety trzeba bedzie opuscic. trzeba zbierac punkty... na kjs slabo pojechalismy, trafila sie taryfa. mimo to puchar za 3. miejsce w klasie przywieziony:). ogolnie udal nam sie super weekend w rzeszowie! ps: no i byl to chyba pierwszy wpis "rallykrakow" w rajdowa historie rzeszowa. jak dotad nikt z obecnych na rozdaniu nagrod nie znal tam wczesniej klubu... aha, kilka fotek klik klik |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-06-28 13:36:47 no to gratulacje, lepszy rydz niż nic |