Motopasje - polskie prototypy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio bedac w empiku ( w lublinie ) Widzialem gazete "motopasje" za 4.40zł i opisany w lutowym numerze jest beskid i prototyp studenta asp w wawie samochodu segmentu b.

W ktoryms z poprzednich numerow byla opisana syrena 110.
Rozmawiajac z Adamusem stwierdzil ze musi ja nabyc tyle ze niewiadomo czy wszedzie jest dostepna czy tylko w empikach ,bo w lublinie to tylko tam Widziałem wiec piszcie gdzie u was jest dostepna bo moze to pomoc innym ja nabyc.

Gazeta jest dostępna w kazdym EMPiK- u

oto ich strona : www.motopasje.pl

Jak byłem w Empiku w Łodzi dwa tygodnie temu to nie było.
Może dzisiaj zobaczę czy jest,to chyba jakaś nowa gazeta na rynku,może być ciekawa.......

no a może w Radomiu będzie??
bo "Automobilista" jest obowiązkowa... i ogłoszenia "sprzedam częsci do PN coupe"

Hehe, tak sie sklada, ze pracuje w tej gazecie
Miesiecznik jest rozprowadzany przez RUCH wiec powinien byc dostepny w kioskach ruchu na terenie calej polski. Ukazuje sie w polowie kazdego miesiaca.

pozdrawiam
ALF

Cytat:
2004-02-20 22:58:15, ALF pisze:
Hehe, tak sie sklada, ze pracuje w tej gazecie

Ale ten świat jest mały
może dzięki temu będzie mała niespodzianka

Cytat:
2004-02-20 15:58:42, Yoshi81 pisze:
Może dzisiaj zobaczę czy jest,to chyba jakaś nowa gazeta na rynku,może być ciekawa.......

A w którym empiku pytałeś? Bo jest na deptaku na piotrkowskie i jest jeszcze empik w galeri łódzkiej. Może jest jeszcze gdzies ale nie wiem.

Cytat:
2004-02-21 10:29:09, Trojan1000 pisze:
Cytat:
2004-02-20 15:58:42, Yoshi81 pisze:

A w którym empiku pytałeś? Bo jest na deptaku na piotrkowskie i jest jeszcze empik w galeri łódzkiej. Może jest jeszcze gdzies ale nie wiem.

No i wczoraj nie byłem w Empiku .
Jest jeszcze jeden,najstarszy,też w okolicach Piotrkowskiej,ale dokładnego adresu nie pamiętam.

i jest jeszcze na Narutowicza przy Piotrkowskiej

Cytat:
2004-02-20 13:03:01, SirVader pisze:
ostatnio bedac w empiku ( w lublinie ) Widzialem gazete "motopasje" za 4.40zł i opisany w lutowym numerze jest beskid i prototyp studenta asp w wawie samochodu segmentu b.

no tak. A jak poldo-rover chodzi bokami to nikt nie zauważył?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ja zauwazylem

pozdrawiam
ALF

Tyż to wypatrzyłem w Empiku w Lublinie...

W najnowszym numerze Moto Pasji jest o Fiacie 125p Monte Carlo,motocykulu WFM M06.
Numer ten właśnei nabyłem,i zaraz go przeczyatm.
Poprzedni też miałem i muszę powiedzieć,gazeta bardzo mi się podoba,artykuły się fajnie czyta,wszystko jest OK.
ALF:Gratulację .
A ty napisałeś jakiś artykuł do ostatnich numerów????????

W numerze szóstym który został wydany w formacie A4 znajduje się obszerny kilku stronicowy artykuł o Tarpanach - to coś specjalnego dla Pagana

Cytat:
2004-06-30 23:47:26, GDA pisze:
W numerze szóstym który został wydany w formacie A4 znajduje się obszerny kilku stronicowy artykuł o Tarpanach - to coś specjalnego dla Pagana

zapomniałes dodać że kosztuje teraz 6,5zł

Cytat:
2004-07-01 07:21:33, Momik pisze:
Cytat:

zapomniałes dodać że kosztuje teraz 6,5zł

I że zmienili format na większy (szkoda, bo tamten był bardziej poręczny)

Cytat:

O do Empku dziś jadę