OT: MECZYK POR - GRE :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogładacie???
Jak typujecie???
Mnie wkurzają Grecy po fartownej wygranej z Peplikami

Mam nadzeje ,że nie ma topicu w tym temacie, ja nie zauważłem

Grecja sobie zasluzyla na mistrzostwo czego o Porto powiedziec nie mozna. Czechow mi szkoda... Ale coz. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Ogladm mezcyk, ogladam. a co do Czechow to poszukajcie sobie na onecie (w forum) co Czesi mowio o Polsce o polakach. Moze zmienicie o nich zdanie .....a co do meczu......hm, kibicuje Grecji a dlatego ze ich troche lubie i gdyby wygrali to bylo by baaardzo ciekawie
Pozdrawiam
Sylveriush

Cytat:
2004-07-04 21:18:42, sylveriush pisze:
Ogladm mezcyk, ogladam. a co do Czechow to poszukajcie sobie na onecie (w forum) co Czesi mowio o Polsce o polakach. Moze zmienicie o nich zdanie .....a co do meczu......hm, kibicuje Grecji a dlatego ze ich troche lubie i gdyby wygrali to bylo by baaardzo ciekawie
Pozdrawiam
Sylveriush

Wiesz ,ale to nie chodzi o symapię do Czechów.
Denerwuje mnie to ,że Grecy wygrali pomimo tego ,że byli dużo gorszym zespołem.

byli lepsi bo wygrali i nie wiem dlaczego inaczej to interpretujesz

Cytat:
2004-07-04 21:30:07, A-M pisze:
byli lepsi bo wygrali i nie wiem dlaczego inaczej to interpretujesz

Jak to byli lepsi????
Czesi stworzyli masę akcji, a Grecy to chyba jedyną akcję jaką stworzyli, to była ta w dogrywce

Panowie, relax to prawda, ze Czesi stworzyli w meczu z Grecja o wiele wiecej akcji ale to Grecy mieli dobra obrone i nie pozwolili sobie wbic bramki i przy okazji wykorzystali luke w obronie Czechow i...bach- wygrali". A co do dzisiejszego meczu to prawde powiedziawszy, obie druzyny sa CH...ja wart. Gra na poziomie 2 ligi. Nie to co mecz Holandia-Czechy........

historia nie sadzi zwyciezcow
kto wygral ten jest lepszy - takie jest zycie - i tylko to sie liczy

portugalia ma duze szanse na wygranie - chocby nawet dlatego ze jest gospodarzem

Cytat:
2004-07-04 21:38:14, sylveriush pisze:
Grecy mieli dobra obrone i nie pozwolili sobie wbic bramki

To prawda

Cytat:
AM pisze:
historia nie sadzi zwyciezcow
kto wygral ten jest lepszy - takie jest zycie - i tylko to sie liczy

tyż prawda

Gooolll!!!!!!!!!!! i zobaczymy co dalej

JACO - mowiles o mistrzach europy - wiec niemogli byc gorsi - mogli grac mniej widowiskowo ale SKUTECZNIE co potwierdzili z cienkimi portugalczykami
pozdrawiam

grecja miszcz

Cholercia oglądałem tylko jednym okiem

Brama Greków była piękna.
Świetna obrona + skuteczny kontratak = sukces Greków