Poszerzone felgi 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko,czy ktos ma na zbyciu felgi 13 poszerzane ??wystarcza 2 bo dzisiaj zaopatrzylem sie w 2 razem z oponkami..a nastepna sprawa..jakie najczesciej widzieliscie profil opony na r13??chodzi mi o najnizsza...jest to gdzies u was do dostania??

Najniższe jakie spotkałem to 195/45/13

czasem bywaja 205/45/13 ale baaaaaaaaaardzo rzadko...

ja miałem takie tyle że 13

załóż 195/60 r13

Ja raz na giełdzie widziałem 175/45/13. Przynajmniej koleś tak na kartce napisał na oponę sie nie przyglądałem, ale to rzeczywiście była jakaś niskoprofilówka.

a jaka jest mozliwosc zdobycia u was takich oponek??chodzi mi o uzywki,bo ja za cholere nie moge znalesc oponek u mnie w miescie

IMHO 13" sa dobre...
do Maluchów.
Na Twoim miejscu rozglądnął bym sie przynajmniej za jakimis 14-kami (e.g. Truck).

175/50 jest troche. Ale do df'a to też mi sie wydaje że są troszkę za małe

posluchaj race-a dobrze mowi niski profil do kanta jest fajny na kolach 14 15 cali... 13-ki niskie do kanta to jedynie 205-60

hmm...bo jest taka akcjamam oponki na poszerzonych felgach...nalewki ale strasznie dziwnie-niby 175/50 ale szerokoscia nie roznia sie od moich 205masakra.kolka te mam z tylu i fiat zszedl na glebe o dobre pare cm-teraz zostaje mi przod...felg nie znajde poszerzanych szybko wiec chce zarzucic felfi zwykle ale tez z niskim porfilem,zeby to wszysto ladnie sie zgralo....co do malenkoscimoze to dziwnie wyglada,ale jesli zapodam tez takie z przodu to bedzie fajowo wygladac...

jak mialem kanta jezdzilem na laczkach 185/50R14 , bez ruszania zawiasu i tak wygladal jak auto handlarzy narkotykow wiec w 13" napewno zapomnij .... 195/45R13 i 175/50R13 wychodzi na to samo, tyle ze felga minimum 7" szeroka musi byc

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-07-05 09:55:27 ]

Cytat:
jakie najczesciej widzieliscie profil opony na r13??

Ja mam na alumach r13/50/175. pozdr