MotoNews.pl
3 Giełda w Poznaniu? (54841/0) - PT

Giełda w Poznaniu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos z poznaniakow mogł by mi napisac gdzie znajduje sie giełda (chodzi mi głownie o czesci) i w jakie dni się odbywa?

Witam

Co prawda nie jestem z Poznania , ale bywam na giełdzie poznańskiej . Giełda części odbywa się w czwartki , a samochodowo/częściowa w niedziele . Wjazd od Gorzowa w prawo do Przeźmierowa ( widać ją z ulicy giełdę ) samochód radzę postawić na którymś z płatnych (strzeżonych) parkingów !!!! . Z Łodzi można też fajnie dojechać ( mijając Poznań od południowego/zachodu . Skręcić na Luboń i z Lubonia bokiem Poznania do Przeźmierowa.

Pozdrawiam
Edmund Dantes

Giełda jest w czwartki i niedziele od ok 8-9 do ok 12-13. Jeśli będziesz się wybierał i wjeżdżał od Łodzi, to daj znać na priv'a to cię poprowadzę.
Samochodu nie musisz zostawiać na strzeżonym, bo jak jest giełda, to lepkie rączki nie działają tylko już fanty sprzedają. Gorzej gdybyś przyjechał w noc poprzedzającą giełdę. Ooooo, wtedy to na 100% nie masz wkładów w lusterkach i kołpaków.

Chciałem kupic troche dodatkow do omegi ale głownie pompe wtr. ale ceny mnie zabijają ok1500zł. pytałem sie u mnie w Łodzi o renowacje pompy 1600zł. i chyba to jest lepsze wyjcie niz kupowanie niewiadomo czego.