MotoNews.pl
11 Prośba o identyfikacje części 125p (54898/0) - PT

Prośba o identyfikacje części 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalezione zapakowane w piwnicy własnośc Azazela:

Witaj!
Ja tam widzę przełączniki zespolone do klasyka, stacyjki, i chyba kruće do serwa ze śrubami, ale nie jestem pewien bo nie widzę średnicy.
Pozdrawiam

Fajne wajchy do klasyka a na piątym zdjęciu jest postawka
( chyba ) pod korek oleju , żeby odmę puścić na pole
Stacyjki są nowe ?? A to wszystko wogóle to na sprzedaż ??
A te śruby na końcu to nie wiem do czego ...
Pozdro..

zdjecie:
1-2. sa to najprawdopodobniej przelaczniki do fiata 125p ze zmiana biegow przy kierownicy (pompka spryskiwacz byla nozna)
3-4. stacyjki najprawdopodobniej od warszawy (syrena miala tylko 3 koncowki)
5-8 sa to koncowki do mocowania weza do gaznika syreny moze tez do warszawy oraz specjalne drazone sruby (zakladalo sie na taka srube podkladke miedziana potem ten pierdzielnik z rurka i znowu podkladka i taki pakiet przykrecalo sie do pokrywy komory plywakowej

niegdy nie widzialem gaznika z warszawki, ale w syrenie na 100% bylo takie rozwiaznie, nie pamietam tez czy czasami przy pompie paliwowej w syrence (tej ze szklana kopulka) nie bylo tak mocowanych kroccow

te przelaczniki chodza tylko 1 pozycja góra i 1 pozycja dół, więc raczej skrzynia odpada

Samael, w pompie też takie były i Warszawka miała identyczne, możesz mieć rację, ale podobno to miało być do DF-a wszystko

Cytat:
2004-07-03 22:24:06, Azazel_20 pisze:
te przelaczniki chodza tylko 1 pozycja góra i 1 pozycja dół, więc raczej skrzynia odpada

alez ja nie napisalem ze te przelaczniki sa do biegow, tylko ze sa do fiata ze zmiana biegow przy kierownicy

Mruk: calkiem mozliwe ze to jest do jakiegos wczesnego fiata 125p
Na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=27564414 jest taki filtr paliwa:

do ktorego moza przykrecic te krocce

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-07-03 22:57:56 ]

faktycznie przepraszam

faktycznie przepraszam
P.S. niema ktoś fotki licencji fiata 125p, bo niewiem jaką mam...

[ wiadomość edytowana przez: Azazel_20 dnia 2004-07-03 23:02:54 ]

hmm ja tu widze przelaczniki do klasyka stacyjki do klasyka te nakretki nie sa czasem do serwa?? bo tak mi sie wydaje

Wszystkie czesci są nwe przynajmniej fabrycznie, , jest mozliwe ze cos nie jest od df. Wszelkie kwestie zakupów ( bo chyba wszystko jest do sprzedania) nalezy ustalać z azazelem bo to jego własność.

te sroby to mi sie w jakis sposob z hamulcami kojarza... nie wiem czemu

Cytat:
dejta Wysłany: 2004-07-03 23:55:28

te sroby to mi sie w jakis sposob z hamulcami kojarza... nie wiem czemu

Tez mi sie tak wydaje-zakanczaja przwod hamulcowy i podaja plyn do cylinderkow (przynajmniej tak jest u mnie w pomaranczowce )

A mi te wszystkie zdjęcia przypominają krzyżyki do układania kafelkoof

BTW - fajny oldskulowy bajerek z tego filtra

każdy kto chciałby kupić któreś cacko niech pisze swoją cene

Taki oldskulowy filtr paliwa mam w swojej 131'77 Też mu się długo przyglądałem. Wiem, że w klasykach 125 też były takie filtry.

Cytat:
2004-07-04 00:13:30, Race_D pisze:
A mi te wszystkie zdjęcia przypominają krzyżyki do układania kafelkoof

BTW - fajny oldskulowy bajerek z tego filtra

tez mam taki narazie nie zalozony ale jest

Bajerek może i fajny bo sam mam taki filtr u siebie, tylko spróbujcie dokupić taki filtr do tej obudowy, bo rozcinanie plastikowej osłony filtra z nowych i wyciąganie samego filtra z niego to nie jest idealny pomysł