Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2004-08-06 14:45:12 |
![]() stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-08-06 15:24:40 Widze ten link poraz tysiac piecset dziesiaty ale do k* n* gdzie mozna ten film zobaczyc. Wszyscy o nim mowia, ze jest kiepski, albo ze to debile co tak jezdza ale chyba nikt go naprawde nie widzial ![]() |
![]() Gozer LOB NET MEMBER MV6 Siedlce | 2004-08-06 18:39:27 Ten film sprzedaja na allegro i mozna go zassac np. przez DC
pozdrofka |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-08-06 22:31:40 Ja go widziałem na VHS, i jest całkiem całkiem,tylko trzeba lubieć takie rzeczy. ![]() |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-08-06 22:39:37 mpwr akurat znam bardzo dobrze,i mam ich większość filmów ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2004-08-06 22:40:57 ] |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-08-06 23:28:15 Ja tez nie stoje cały czas w miejscu i nie smaże laka.To jest jazda mieszana.Zaczyna sie od smolenia potem latanie bokiem, i tak na zmiane dla urozmaicenia.A jak już zaczyna sie po efektownych jazdach rwać guma to sie wtedy do wystrzału pali.Choc ostatnio mi troche przeszło.Ostatni raz paliłem za zlocie 1 maja.Zresztą to już gdzieś było poruszane. ![]() |
![]() Greg_OR Omega C 3.0 V6 Wrocław | 2004-08-06 23:55:54 no niestety taki kraj - jakby kazdy mial 5 min do najblizszej autostrady i mogl sie tam przeleciec 200+ dla relaksu to scigantow tez bylo by mniej, albo pokazcie mi jakis ogolno dostepny tor gdzie mozna zaplacic chocby 50zl i sie wyszalec?
moda na sciganctwo trwa juz ladne pare lat i zamiast to wykozystac i zorganizowac goracym glowom multum wyscigow, KJS'ow itp to puchar na 1/4 ma w kalendarzu 8 wyscigow i choc jest firmowany pzez pzm to na ich stronach nie znajdziecie zadnego o tym info ![]() oczywiscie najlatwiej jest pisac o wybrykach bo to jest sensacja ale zorganizowac cos nie ma komu, nie mowie juz o pzm ale czemu prasa motoryzacyjna, tv turbo itp, razem policja drogowa nie organizuja masowych imprez? no coz, ja na to nie znam odpowiedzi, moze ktos z was ma pomysla, czy jest gdzies miejsce gdzie mozna przejechac sie po torze z mierzonym czasem i porownac z innymi? |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | 2004-08-07 00:05:06 Seba, a spojz kto im robil stronke ![]() Wariactwo sie powoli robi, pod www.rspeed.hostings.pl/daniel/ macie zgrane dzisiaj z polsatu i wczoraj z TVN reportarze... |