| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ERWY łada samara Kraków | 2004-06-11 09:00:27 W mojej okolicy w sobote 12.06.2004 odbędzie się II rajd Jurajski jest to eliminacja PZM ale jak można było się przekonać w Imielinie nie jest wcale mniej emocjonująca niż inne rajdy i oczywiście zachęcam do kibicowania żółtemu potworowi marki fiut 126p... |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-06-11 09:14:09 rajd Jurajski, hmmm, a beda dinozaury?? |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-11 15:26:37
Chyba fiat... |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-06-13 00:30:01 erwy: to chyba nie była jednak eliminacja PPZM... |
ERWY łada samara Kraków | 2004-07-08 09:32:45 o mojej kasie umiejentnościach ani niczym takim się nie wypowiadaj bo nie masz o tym pojęcia i wiem że to nie był pzmot ale o tym przekonałem się na miejscu a sondziłem tak ponieważ mój znajomy Paweł Kopacz jechał tam jako zawodnik a on ma RII... A pokazówa to była ponieważ zaprosili tam vipów których gówno zapewne interesowaly dore przejazdy(takie jak prawdopodobnie twój)tylko jak wypadła ewidentnie szhow carowa impreza z 4 qbłami albo bmw qmpl(to czarne co złamało wachacz)Katowałabyś taką furę wybitnie nie stworzoną do rajdów(juz prędzej do wyścigów)?? bo ja napewno nie ale to była jakiś zarobas...a w tym rajdzie jechało kilq mojch znajomych i wiem że nie są oni zarobasami ale byli w cieniu wielkich gwiazd w imprezie o której więkrzość ludzi z rajdową żyłką marzy...
Następnym razem nie wyjeżdżaj tak bezmyślnie tylko przemyśl jaki jest głębszy sens...pozdrawiam P.S. czym jechałeś?? KOPI GO!!! |