Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piter20 (M) A3 WRC | 2004-07-13 18:31:54 O jakim aucie wogóle jest mowa? |
![]() AAAlek Warszawa | 2004-07-14 08:50:04 Nissan Almera 1,4 z katalizatorem (ale to norma).
W przełączniku nie mam takiej opcji aby zapalać na gazie. Dlatego szukam jakiegoś kontaktu schematu do Agnes 2000. Czy ten problem z odpalaniem na benzynie przy ciepłym silniku jest do usunięcia. Z tego co usłyszałem od gaziarza i znalazłem na Landi to mixer pasuje do silnika 1,4 i 1,6 litra (???). Nadmienię że od razu po montażu instalacji byłem 5 razy na powtórnych ustawieniach i regulacjach bo leciał mi czarny dym z wydechu (ale to przy benzynie) Totalna załamka. Poprzednio montowałem instalację do Nissana Micry na gaźniku i żadnych hec nie miałem (instalacja Landi Renzo) |
![]() AAAlek Warszawa | 2004-07-14 08:50:36 Nissan Almera 1,4 z katalizatorem (ale to norma).
W przełączniku nie mam takiej opcji aby zapalać na gazie. Dlatego szukam jakiegoś kontaktu schematu do Agnes 2000. Czy ten problem z odpalaniem na benzynie przy ciepłym silniku jest do usunięcia. Z tego co usłyszałem od gaziarza i znalazłem na Landi to mixer pasuje do silnika 1,4 i 1,6 litra (???). Nadmienię że od razu po montażu instalacji byłem 5 razy na powtórnych ustawieniach i regulacjach bo leciał mi czarny dym z wydechu (ale to przy benzynie) Totalna załamka. Poprzednio montowałem instalację do Nissana Micry na gaźniku i żadnych hec nie miałem (instalacja Landi Renzo) |
![]() doogas LPG User VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-07-14 09:17:46 a może to lambda albo przepływka? |
![]() Qvax Oświęcim | 2004-07-16 23:31:54 też coś podobnego miałem w Espero 1.5 16v, zagazowałem 3 miesiące temu. Na gazie chodził pieknie, nawet po spaleniu 6,5 litra gazu na trasie, pojechałem do majstrów czy aby wszystko wporządku - to się śmiali ![]() Bujałem się z problemem 2 miesiące - czytałem wszystkie posty w necie na ten temat - wymieniłem filtr paliwa 2 razy - rozkręcałem co się dało - grzebałem - kurwowałem przy tym za wszystkie czasy. Wyjołem na koniec pompkę paliwa, która pracowała !!! po teście okazało się że się owszem kręci ale nie robi ciśnienia. Kupiłem nową , złożyłem ........... i odetchnąłem z ulgą Mogłem wreszcie spokojnie napić się piwa ![]() |
![]() GRYZZLY Łódź | 2004-07-18 18:45:58
Tak się nie raz zdaża, bo niekiedy jest tak podłączona pompka paliwa, że pracuje nawet gdy jedziemy na gazie, i (nie wdając sie w szczegóły) szybciej sie zużywa. Pozdr. Gryzzly |