[s] e30 na czesci TANIO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kumpel ma na sprzedaz e30 bez silnika, dyfra i paru dupereli nie bita nie lakierowana - z rajchu sciagnieta. stan blacharki i tapicerki ideal serio. Cena za calosc mala - 1k zl czy cos takiego. Telefon na prv jak ktos chce

on chce to w calosci sprzedac? jak nie to ja byłbym chetny na troche rzeczy. w niedziele bym po nie podjechal.to jak, do sprzedania w calosci czy na czesci?

woli w calosci ale na czesci tez moze pojsc. Tyle ze krzych00 chial jakis sterownik od lusterek itp wiec ma pierwszenstwo

priv zzamówieniem poszedł prosiłbym o kontakt, z włascicielem, chyba ze Jago bedziesz posredniczył?

biore:silniczek wycieraczek, ten zameczek od schowka, kratki do wlotow ( te w pasie przednim) i jak po to pojade to pewnie cos jeszcze wezme. jak mozesz poslij mi jego numer koma na priva

no ja tak jak w privie pisalem potrzebuje przede wszystkim obie korbki szyb, ten pilot do lusterek w boczku co jest, zegarek analogowy. jaka cena za te rzeczy by byla?

ps. a co to za kiera tam na fotce? jak 3 ramienna to tez szachuje

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-08-18 22:39:50 ]

raczej bede posredniczyl bo on w wysylki za chiny nie bedzie sie chcial bawic:]

raczej bede posredniczyl bo on w wysylki za chiny nie bedzie sie chcial bawic:]

Cytat:
toki
F&F Sympatyk

e30 2.5
Warszawa/Legionowo

Wysłany: 2006-08-18 22:33:29 Powiadom o tym poście ^

biore:silniczek wycieraczek, ten zameczek od schowka

z zameczkiem od schowka byłem pierwszy

spokojnie panowie ogarniam wszystok - chwilke cierpliwosci bo zostalem zbombardowany privami. o nikim nie zapomne

no dawaj znac jak cos przyjade osobiscie po to

za 10 min jade do niego spytac sie o czesci i zacznie wymontowywac. Liste wszystkich mam wiec odpowiem dzis na wszystko