Z wizyta u Abarth-GMR i nowy fiat w ACMR [foty]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po kilkudniowej nieobecnosci na F&F Forum.
Nieobecnosc moja była spowodowana mała "WYCIECZKA" do Mortsel w Belgii gdzie miesci sie znana wszystkim firma Guy`a Moerenhouta- ABARTH-GMR oraz wizyta w małym miasteczku w centralnych Niemczech - Netphen - gdzie znajdowac sie miał nowy samochod ACMR.
Wkrotce na F&F pojawi sie artykuł o przygodach zwiazanych z tym wyjazdem. NArazie kilka fotek dla zaostrzenia apetytu.

bardo ladny X :> widze takiego w mojej kolekcji choc 128 coupe i tak ladniejsze...

Co to za cudownu X na lawecie?

E tam, X jak X. Ale zobaczcie na tego modela na zdjęciach. Rysio z Klanu się przy niem chowa

Ja bym powiedział nawet ze Macius z klanu wymieka A tak na powaznie to ja tesh chce na takie wakacje A ten X to jest twoj czy tylko pozyczacie Pozdruufka

Qba ale masz posepną mine mam nadzieje, ze z wrazenia.
Mam nadzieje, ze niedlugo ujze to cudo na wlasne oczy

Cytat:
2004-07-09 18:39:55, Jesion128 pisze:
E tam, X jak X. Ale zobaczcie na tego modela na zdjęciach. Rysio z Klanu się przy niem chowa

W każdej chwili zaminiam mojego DF'a na którąś z tych furek . Nic tylko pozazdrościć takiej wycieczki.

Coście tak siedli na Qbie?

A co do fotek...Cód, miód malina. Piękne furki. Nawet wyczaiłem tam 131 Abartha

Zazdroszczę wycieczki

Qba gdzie schowałeś pakiet spoilerów do prototipo ?

qrde ale wycieczka, ja tyz tak kce...;( !!!! pojechalbym tam w najwiekszycyh spodniach jakie mam i bym polowe zeczy wyniosl w kieszeniach z tego warsztatu (zartuje)

A ten x1/9 to Twoj?? jesli tak to masz fajnie , zazdroszcze ci !!

POZDRAWIAM

śliczne furki, ale tylko można pomarzyć
mogłeś pożyczyć dla mnie jedną z tych kier które wiszą na ścianie

Ładnego tego x-ksa sobie kupiłeś.Do małych porawek i będzie lalka.Ile dałeś tam za niego?Pewnie jakieś grosze.Z zarejestrowniem ile cie wyniósł na gotowo?