MotoNews.pl

Potrzebna pomoc w kraku (126p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie jestem w potrzebie.w czasie jazdy nagle ni ztad ni zowad zgasl samochod.po krotkiej analizie doszedlem do wniosku ze cos z pradem.od razu mowie ze kable i swiece odpadaja,ustawienie aparatu tez,bo robilem to 10 minut wczesniej.moja diaqnoza to cewka.i tu jest moja prosba.czy ktos ma moze jakas dzialajaca cewke?albo moglby porzyczyc zeby sprawdzic czy to to?chodzi mi o ta nowego typu (2 kable WN wychodzace).bylbym wdzieczny

mam taką cewkę w garażu, tylko musiałbyć czymś podjechać.. ja nie mam w tym momencie żadnego środka transportu.

Cytat:
2004-07-13 20:44:37, Poochaty pisze:
panowie jestem w potrzebie.w czasie jazdy nagle ni ztad ni zowad zgasl samochod.po krotkiej analizie doszedlem do wniosku ze cos z pradem.od razu mowie ze kable i swiece odpadaja,ustawienie aparatu tez,bo robilem to 10 minut wczesniej.moja diaqnoza to cewka.i tu jest moja prosba.czy ktos ma moze jakas dzialajaca cewke?albo moglby porzyczyc zeby sprawdzic czy to to?chodzi mi o ta nowego typu (2 kable WN wychodzace).bylbym wdzieczny

A szlifowales platyny? JAk tak to je dobrze przedmuchaj juz kiedys tak mi sie stalo. Przejechalem papierem, a nie przedmuchalem no i na jezdzie probnej stanalem.

ja mam z 5 cewek w piwnicy, od 127 128 itp ale chyba moga byc kompatybilne ze 126?? jakby co to sluze cewkami

ja mam przy sobie zapasową cewkę. W Kraku jestem dziś do godz 15 30 przy ul wielickiej (róg wielickiej i kamińskiego - ci którzy są z kraka wiedzą że jest tam duża fabryka i ja tam pracuję, jak masz nie daleko to się odezwij)
Pozdrawiam

ja za to gdzies do 17:00 na jana pawla, a pozniej wolny. nie mam zapasowej ale zawsze mozemy moja wykrecic dla testow...

ja też mam ale wolny jestem po 19 dzisiaj

Informuję, że cewka została przekazana wczoraj wieczór.

awaria zarzegnana po wielkich bólach.oczywiscie nie byla to cewka. a co to bylo to nikt nie wie

Cytat:
2004-07-14 21:17:02, Poochaty pisze:
awaria zarzegnana po wielkich bólach.oczywiscie nie byla to cewka. a co to bylo to nikt nie wie

Ja wiem co to było to był FIAT 126p