MotoNews.pl
4 Hyundai kabriolet (150604/89) - PT

Hyundai kabriolet

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy istnieje coś takiego jak Hyundai w wersji kabrio? Chodzi mi o model fabrycznie oferowany w takiej postaci a nie przeróbki.

Zdaje się , że wychodziły sCoupe w wersji cabrio ale chyba nie na rynek europejski. Głowy nie dam sobie uciąć, że takowe robili . Raz spotkałem się z takim Hyundaiem (oczywiście na zdjęciu )

na zdjeciu to ja widziłam hyundaia coupe kabrio

Cytat:
2006-06-22 20:49:41, kimsi_3 pisze:
na zdjeciu to ja widziłam hyundaia coupe kabrio

to jest prototyp i być może wejdzie do produkcji

raczej juz nie wejdzie... bo to rocznik 96-99

Cytat:
2006-06-22 21:16:46, kimsi_3 pisze:
raczej juz nie wejdzie... bo to rocznik 96-99

ja miałem na myśli tego w najnowszej budzie

Oficjalnie hyundai wyprodukował jedno (czy kilka) najnowszych Coupe w oznaczeniu CCS, które jest bardzo ładnym Cabrio z elektrycznie składanym sztywnym dachem. na stronce jest galeria tego modelu

Czyli nie było seryjnego kabrioleta? Szkoda
Witek, od strony zacząłem zanim zapytałem I obejrzałem sobie CCS, ale mam raczej marne szanse, na kupienie go.

Kup nowe Coupe, a my Ci już w Dobiegniewie zrobimy z niego cabrio jedyne w swoim rodzaju

Cytat:
2006-06-23 15:19:28, Tomi_Li pisze:
Kup nowe Coupe, a my Ci już w Dobiegniewie zrobimy z niego cabrio jedyne w swoim rodzaju

po co Coupe Getza mu zmodyfikujemy wtedy bdzie pewność, że to jedyny na świecie cabrio Hyundai

Cytat:
2006-06-23 15:19:28, Tomi_Li pisze:

Cytat:
2006-06-23 15:24:01, speedmaster pisze:
po co Coupe Getza mu zmodyfikujemy wtedy bdzie pewność, że to jedyny na świecie cabrio Hyundai

Hehe Dzięki za propozycje, to ja się zastanowię

Nie marnuj okazji nie ma co się zastanawiać

Cytat:
2006-06-23 17:16:37, Bolls_no1 pisze:
Nie marnuj okazji nie ma co się zastanawiać

właśnie właśnie

Bolls dopisz do listy potrzebnych rzeczy na zlocie ---> boszkę

I może jakiś komkurs np. najszybsza reanimacja termosa po tym jak zobaczy efekt naszej pracy

He he he, wszystko będzie przygotowane. Narzędzia do renimacji Termosa i narzędzia do reanimacji jego Getza .
A może zrobimy zawody jak na "złomowisku" w tv ???

Mam dla Was pewne wyzwanie.Dziś zakupiłam dla mojego siedmiomiesięcznego synka jego pierwszy samochód-chodzik. W zasadzie jest to cabriolet . Skoro tak lubicie zabawy związane z przeróbkami to może wymyślicie choć by chodzik na zlocie choć trochę mógł godnie reprezentować klub hyundaia? Tak by mógł nim stanąć obok innych w konkursach A więc jakie propozycje? Czy da sie z tego zrobić "niby hyundaia"?
www.allegro.pl/item110914877_bebe_confort_chodzik_samochodzik.html
Powodzenia....

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-06-23 23:37:39 ]

Świetna propozycja , panowie, to dla nas wyzwanie .... macie jakieś propozycje jak to zrobić?

[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2006-06-24 07:25:34 ]

Tylne światła to ma jak Sonata IV generacji

Polacy są zdolni, jakby nie klepał i tak przystanek wyjdzie Napewno zostanie zaopatrzony w nalepkę klubową wtedy to juz tylko formalnosc do bycia hyu