Gdzie kupić regulator ciśnienia paliwa nr 96184228?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,
Potrzebuję część jak w temacie, jak sugerował jeden z Was właśnie to jest przyczyną niezapalania auta, zbyt wysokie ciśnienie przy rozuchu powodowowało zalewanie świec i taki wypływ paliwa że raz na miesiąc pół baku niemal musiałem kupować, jeżdząc na gazie No w każdym razie jestem zadowolony, bo prawie na pewno mam problem z głowy, tylko ten regulato muszę kupić, a w Trójmieście nie ma Tak przynajmniej mówią w serwisie, więc może ktoś z Was wie, gdzie mogę to dostać? W internecie przeszukałem, ale jedyna hurtownia, która to oferuje, nie ma nawet telefonu, o adresie nie wpsominając. Będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Raff

A TUTAJ sprawdzałeś? 170 zł netto. Firma sprawdzona w 100%!!!

Tak, ale właśnie tu nie znalazłem żadnych namiarów, nawet telefonu. Chciałbym np. zadzwonic i zapytać czy jest na magazynie, kiedy będę miał itp. Ale skoro twierdzisz, że paewna firma to pewnie spróbuję. Korzystałeś z niej?
Raff

Korzystałem raz. Zamówiłem pierdułki niedostępne w sklepach. Przysłali. Kiedyś nawet z nimi korespondowałem (odpisują po kilkudziesięciu minutach) odnośnie posiadanych towarów i twierdzili, że mają praktycznie wszystko (miałem nawet ich katalog w wersji demo do zamawiania towarów przez sklepy).

raff ro ja pisalem o regulatorze wtedy..powiedz jak ci to zdiagnozowali?? ja dalem ciala bo zostawilem stary regulator w serwisie.. a z tego co pamietam to sam regulator byl dobry tylko ta uszczelka..wiec zanim kupisz nowy sproboj znalezc albo dorobic uszczelke jest szansa ze to pomoze a koszty ze 20razy nizsze beda

Niech zmierza cisnienie paiwa na listwie najpierw !
Regultaor cisnienia czesto to sie raczej nie psuje

Pozdr
Jadzwin

No cóż, nie wiem, jak zdiagnozowali, ale prawdopodobnie mierząc właśnie ciśnienie... Generalnie chłopaki w serwisach "są fajne": podłączją komputery z pewnością malującą się na twarzy, no że komp prawdę Ci powie, ale jak nie chce powiedzieć to klops... No w każdym razie świece przy rozruchu były momentalnie zalane, stwierdzili że ciśnienie jest za wysokie, i przez to silnik jest zalewany na dzień dobry. Jak na to wpadli? hehe, a sam im powiedziałem żeby to sprawdzili, po lekturze forum, oraz inne czujniki, z których sygnały idą do komputera. 2 dni autko stało w serwisie, u ojca kolegi, i twierdzą że to na 100% jest. Nie wiem, czy to uszczelka, ale nie byłem przy robocie, i nie mogę sam stwierdzić, nawet nie wiem, gdzie to jest. A sam regulator dostaną jutro, jutr też zamontują i dostanę stary do ręki, będę więc mądrzejszy trochę. W każdym razie dzięki za rady, bez tego pewnie całą klawiaturę chcieliby ściągać, i tak cały silnik. Najbardziej dziwi mnie fakt, że ludzie w serwisach w ogóle nie myślą, że informacje które idą do kompa mogą być błędne, więc i sterowanie pracą silnika niewłaściwe. Jak wskazanie ok to goście wysiadają...
Pozdrawiam
Raff

Qbaj, przyjacielu Maiałeś rację z tym regulatorem, ludzie jaka ulga Teraz furka mi zapala jeszcze przed wsadzeniem kluczyka Co do uszczelek: Były w porządku, sam regulator się wyłożył. Powiem Wam tyle: nieczęsto to sie psuje w autkach, warto wątek o tym wsadzić do "bazy danych rowiązań problemów", może komuś się przyda, gdy pompa jest ok i komputer nic nie wskazuje. Zapłaciłem 155 za część i 60 za montaż, w sumie 215, choć powinni mi wstawić to za darmo, w końcu to nie mechanicy znaleźli usterkę. Dzięki jeszcze raz, bez Qbaja jeszcze długo bym jeździł i przepłacał za kolejne wymiany itp.
Pozdrawiam
Raff