HONDA W NASZYCH SZEREGACH :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i stalo sie ... doczekalem sie wiekopomniej chwili gdy stalem sie o godz 21:45 posiadaczem hondzi .. Autko kupione w niemczech od bardzo milego starszego pana .. 8 lat byl wlascicielem, koles ktory pojechal po furke mowil ze ze lzami w oczach wyrejestrowywal i patrzyl jak wjzedza na lawete ..
Jutro jade oblukac ja osobscie z ela

troche szczegolow
silnik 1,6 SOHC
pelna elektryka
sedanik 4 drzwiowa
szyber dach elekrty
alarm
centr zamek
granatowy metalic

co tam jeszcze blotnik lekko wgiety ale co tam .. z tego co zrealocjonowal mi koles silnik chodzi jak bajeczka ) piknie mruczy )

pare fot nizej

jutro wiecej zarzuce jak wroce

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-06-26 22:31:08 ]

No to siem doczekałeś Gratulki

Kiedy prezentacja?

jak mi sie uda szybko i bezbolesnie przejsc przez te wszystkie urzety to za tydzien 1,5

Suuuuuuuper!!!! Ciesze sie razem z toba!!!!

To to śmieszne granatowe...to ma niby 125KM
Ile taka przyjemność

Cóż ogólnie głębokie wyrazy współczucia z powodu nabycia nowego super wygodnego, niepsującego się, szybkiego i ładnego autka.

Hubii gratulejszen Rośniemy w siłę

Gratulacje Gratulacje !!!!

fajna i tez niebieskosci odcien

Cytat:
2004-06-26 22:46:04, Lajka pisze:
To to śmieszne granatowe...to ma niby 125KM
Ile taka przyjemność

Cóż ogólnie głębokie wyrazy współczucia z powodu nabycia nowego super wygodnego, niepsującego się, szybkiego i ładnego autka.

coś ty za jeden?!

gratulacje z spełnionego marzeńa

ps ciekawe czy mi się uda kiedykolwiek spełnić mażenie i kupić mustanga najlepiej gt 2004

marzenia nic nie kosztuja

Hubii-gratulki. Wreszcie masz Milutkie wnętrze i wreszcie na 2 biegu spokojnie pociągniesz do 100

Killer co do Twojego :
Cytat:
coś ty za jeden?!

a propo Lajki, to to jest Swój I nie złość się Ma takie fajne pomarańczowe autko...ho ho ho...

To ja też przyłączam sie do gratulacji

No nareszcie wszyscy wiedza bo mnie juz korcilo
Gratuluje Hubiii Nalepke sobie sqadu przylep to bedzie git

lajka : com chcial to mam dziekuje ,,za wspolczucie hehehe w sumie mial byc dohc 1,6 160 KM ale uszkodzony mial silnilk ...
poza tym ten model jest made by japan ... 5 generacja .. wiec solidna fura ze sportowym zacieciem )

dzieki wszystkim ..

kolejny blue w sqadzie hehehe
wlasnie wyruszam zobaczyc furke na oczy i wywalic $ hehe co tam szczesliwy jestem jak szlag

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-06-27 11:31:42 ]

Również dołączam się do życzeń

W sumie dżentelmeni o małych kwotach nie rozmawiają ale czy tak mniej więcej mógłbyś przybliżyć kwote jaką trzeba dysponować by się nad takim autkiem zastanawiać?

Pozdrawiam i jeszcze raz kongratulejszyn

nio nio gratulacje Hubek !!!
fajna furka, moze i mi sie za jakis czas cosik zmieni...

kuuufa mialo juz byc afdi ale nie wyszlo ;/

ale kuzyn ciagle szuka

Cytat:
2004-06-27 08:47:04, Ebec_Peter pisze:
marzenia nic nie kosztuja

hehehe moje kosztuje, co prawda bardzo tanio jak na taką fure ale tylko za wersje seryjną ok 80tyś zł!! 4l coś koło 280 KM stykło by nie

no to jest teraz nie realne dla mnie ale jak za rok nazbieram 10tyś to kupie se NEONa

Brafo kongratulajszon dobrego furaża