ZLOT LKP 23-25.IV.2004 W BORSKU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak prosiliscie jest nowy watek

A wiec dzisiaj sie dowiedzialem ze na 100% mamy osrodek, ceny : 20 zl za jeden nocleg bez jedzenia, 16 zl obiad, 30 zl pelne wyzywienie, 5 zl piecyk elektryczny na jedna noc.
Jest to osrodek "Czarnowodzianka" w Borsku.Szczegoly co do domkow i wyposazenia na tutaj

Co do lotniska to jutro o 8 rano pogadamy z dyrektorem AMW, rozmawialismy juz z sekretariatem AMW i Pani powiedziala ze uwaza bedzie zgoda tylko trzeba z dyrektorem gadac.Mowila ze skoro Wójt sie zgodzil to dobrze.

Konrii, zrob liste i niech osoby ktore beda na zlocie sie wpisują, i niech kazdy poda jaki domek, jaka opcja (jedzenie czy bez),ile dni itp, za jakies 2,3 tygodnie musze to podac osrodkowi wiec sprawa jest pilna, musze miec liste osob ktore na 100% beda na zlocie.Chyba ze bez listy w tym temacie sie wpisujcie.

I prosze ten watek podwiesic.

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-03-17 19:36:24 ]

Witam. Chętnie bym wpadł ale kapke daleko mam, i nie bardzo mi się to kalkuluje. Może coś na podkarpaciu albo w małopolsce???

wstępnie mnie proszę zapisać. daleko ale jak zrobię ladę to przyjedę

ja też raczej się piszę, niedługo dam znać, czy jadę na 100%.

To jeszcze raz przypomne: dawać znać kto chce się zabrać ze mną w celu zmniejszenia kosztów podróży.

Bede na 100% (chyba ze cos waznego mi wyskoczy[odpukac]) mozesz mnie i Iwone liczyc.Co do warunkow itd.to jeszcze dam znac.
W sumie jak sa domki 2 osobowe(najlepiej z kablowka,dżakuzi,widokiem na jezioro,garazem,wodnym lozkiem,barkiem itd) to mozesz mi juz taki zabukowac , jak nie dam ci znac co i jak.

[ wiadomość edytowana przez: resor dnia 2004-03-18 21:39:39 ]

My jedziemy na 99% z Konradem - dwa miejsca mogę więc wstępnie zarezerwować.
Mo i oczywiście tez chętnie zabiorę z kraku jedną , lub dwie osoby chętne na dołożenie się choć w małym stopniu do benzynki
Pozdr
Paweł
P.S. Wyjedziemy z Krakowa w piątek wcześnie rano więc chodzi o dwa noclegi- z piątku na sobote i z soboty na niedzielę- jesli można o to prosić
Paweł

Cytat:
2004-03-18 21:21:52, pawel_krakow pisze:
My jedziemy na 99% z Konradem - dwa miejsca mogę więc wstępnie zarezerwować.
P.S. Wyjedziemy z Krakowa w piątek wcześnie rano więc chodzi o dwa noclegi- z piątku na sobote i z soboty na niedzielę- jesli można o to prosić
Paweł

Ja poprosze tak samo jak paweł-z tym ze jade z moją agatką:p

p.s mysle ze konriii mógłby zrobić tabele gdzie wszyscy by sie deklarowali-noclegi,pokoje,wyzywienie,"maślanka"hihihihihi -zartowałem

Konrad się trochę uczy - ale go pogonię(tym razem nie do nauki) - żeby info na stronie już się pojawiło
Paweł

Paweł-spoko nikomu sie nie spieszy a nauka to wazna rzecz hihihihi zda,zaliczy i dopiero wklei co trzeba
pozdro

A jaki jest OSTATECZNY i NAJPOZNIEJSZY termn potwierdzania przybycia? JA do ostatniej niemal chwili nie bede wiedzial, czy bede. Dlaczego - chyba nie ma sensu kolejny raz wyjasniac.
w kazdym razie - poprosze zaciszna dwojeczke w "spokojnym" domku
i powaznie - do kiedy najpozniej moge odwlec ostatczne deklaracja? Bo co, powiem teraz ze jade, a maly mi w ostatniej chwili jakis numer wytnie? i wyjde na nierzetelnego... a chcialbym byc w porzadku....
no i dopiero jak bede pewien, ze jade - to bede sie umawial z Zaxem czy kim jeszcze na wspolna jazde
pokornie prosze o wyrozumialosc

Będę z Kubą...Mam tak blisko, że nie wiem , czy rezerwować domek???

2 miejsca poproszę.

Przydała by sie taka tabela - z mailem, kto, ile i na jak długo.

adasco, dobrze by bylo abys podal czy bedziesz na 100% tak w ciagu 18 dni.

Tak jak mowi reszta tabela by sie przydala.

Ja też się wstępnie piszę (tak na 90%, bo zawsze niestety coś może wypaśc w tzw. międzyczasie) na ten zlocik.
Niestety z uwagi na odległośc -> zastanawiam się, czy nie przyjadę jednak nieŁADnym autkiem.
W związku z tym, ze pojadę samemu -> mam do zaoferowania wolne miejsca w aucie na trasie Warszawa-Borsk .

Cytat:
2004-03-19 06:11:58, Franc pisze:
adasco, dobrze by bylo abys podal czy bedziesz na 100% tak w ciagu 18 dni.

postaram sie.

czy w planach mamy jakieś konkursy, ognisko (jak w sulejowie), i jak jest dokładnie z tym lotniskiem ???

czy macie jakiś plan zapasowy jakby lotnisko ewentualnie niewypaliło ?

Robię właśnie stronkę i listę. Najpóźniej jutro będzie wraz z bannerem na stronce

Pozdrawiam

Konrad

Jak by byla mozliwosc, to bym sie wbil do Pawla do 2103 (-:
Jak sie nie uda(nie bedzie miejsca) to moze Jasiu mnie zgarnie.
Niestety nie bede sobie mogl pozwolic na wyjazd moim sprzetem(chcoc taka traska by mu zrobila bardzo dobrze) i nic nie wskazuje na to, abym dostal jakis zastrzyk finansowy- zreszta nawet jak, to baaa, mam jeszcze pare wydatkow zwiazanych z moim sprzetem.

Mysle ze jakos sie zgadamy

Ja na 99% + 1 - 2 osoby

Cytat:
2004-03-19 18:38:10, Konriii pisze:
czy w planach mamy jakieś konkursy,

Witam. Ja kilka(naście)dni temu proponowałem, żeby zrobić może jakiś konkursik wiedzowy o ładach? Szanowna komisja to bym był ja, może jeszcze ktoś. No i to by się odbywało na zasadzie, że każdy dostaje kartkę z pytaniami, tam rozwiązuje, szanowna komisja (czyli ja) sprawdza. No i oczywiście ten, kto będzie miał najwięcej punktów dostałby jakiś upominek (no tyle to nawet ja bym mógł ufundować). Bo np. w Sulejowie każdy dostał dyplum uczestnictwa w zlocie i to były koszty - bo było to wydrukowane na eleganckim czerpanym papierze. Może zamiast tego lepiej by było zrobić właśnie taki konkurs wiedzowy? Co Wy na to?
Aha, jeżeli uznacie to za gupi pomysł, bo np. Wam się nie chce rozwiązywać tego czy coś, bo i tak tylko rzucicie kartkami, to walcie śmiało, że nie. W końcu nic na siłę, tylko dajcie mi szczerą odpowiedź. Tylko bez mięsa proszę - przypominam że dzisiej piątek i w ogóle wielki post . Pytania bym przygotował, oczywiście nie będą zbyt trudne, takie z zakresu podstawowej wiedzy o ładzie.

Po drugie - to czy ja przyjadę podam później, ale na pewno powiem. Także swoją ewentualną rezerwację podam za jakiś czas bo teraz nie jestem pewny.