Problem z zestawem naprawczym gaźnika ze Skorpiona

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Zamówiłem w Skorpionie zestaw naprawczy gaźnika 1500. Dostałem paczuszkę z karteczką:

Ja w swoim gaźniku miałem dysze paliwa 112 i 150 a powietrza 150 i 150 a dostałem w zestawie odpowiednio 120 120, 190 i 190 co widać:

I teraz k... powiedzcie mi od jakiego to jest silnika?!? Bo chyba nie od 1,5l. Może Pan Byrka się pomylił więc jak ktoś zna rosyjski to proszę o spojżenie na karteczkę tytułową bo tam może jest odpowiedź. Bo na niej jest tabelka i tam chyba dysze paliwa są 107 i 162 a powietrza 170 i 170 więc to może ruscy się pomylili i wpakowali inne dysze. A możę to są dysze to jazdy econo??? A może sport?!?
Potrzebuję czyjejś rady bo jutro dzwonie z reklamacją i musze błysnąć czymś.

Rozpylacz 40
glowna powietrzna 170 170
glowna "topliwna" to chyba paliwowa 107 162
"topliwna" to chyba tez jakas paliwowa HH 50

Z mojej strony to ja bym zakladal wszystko nowe co masz w nowym zestawie. Bo to musi grac ze soba!
Chyba ze - masz swoja lade prosto z fabryki - i jako 1szy i JEDYNY wlasciciel jestes pewny ze nigdy zaden mechanik, nie zmienial Ci dysz, albo calego gaznika na inny - to wtedy poszukaj tego samego co masz.(zestawu dysz etc)

Według książki moje stare dysze są takie jakie powinny byś. Założe nowe i zobacze co się stanie. Przypominam że dostałem inne niż jest to na tej karteczce.