| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-07-03 18:15:35 przeczytałem przed chwilą,że policja dostała testery do wykrywania narkotyków u kierowców
narkotyki nawiasem mówią pierwszy zatrzymany był w moim mieście (ale nie ma się czym chwalić ale nie o to mi chodzi... w komentarzach przeczytałem,że LSD jest wykrywalne aż do 5-ciu lat po zażyciu... a w ogóle jak powinnie karać takich kierowców jeżdżących "pod wpływem"? tak jak po alkoholu? przecież narkotyki są nielegalne... co o tym sądzicie? |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-07-03 18:53:56 aaa...
to zmienia postać rzeczy... swoja drogą to nawet dobrze, bo jak wracam czasem w nocy autem do domu (w szczególności w weekendzie), to aż się boję trafić na takiego naćpanego kolesia szalejącego autem rodziców... |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-03 18:55:15 Ciekawe czy można odmówić poddania sie testom? I jaka jesst podstawa prawna działania policjantów ? Mogą badać samochód, ale kierowcę??? Chyba tylko dobrowolnie... |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-07-03 19:03:13
ale na badanie obecności alkoholu we krwi mogą Cię zabrać, jeśli nie chcesz się "poddać" alkomatowi |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-03 21:19:56
a pałą pzrez łeb. Moze zmadrzeje nacpany czasem gorszy jak pijany. Podnapity lekko zdaje se sprawe ze swego stanu i przynajmniej probuje uwazac... a taki ujarany kretyn... szkoda slow. |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-03 21:35:07 swoja droga to hmm
szczerze to uwazam ze lepiej było by wyje*****ć wóde ze sklepów i zastapic ja marihuana!naprawde jesli chodzi o smierc po marihuanie (czy to ze ktos sie zabił, czy kogos zabił) w porównaniu z przestepstwami po wódzie... ludzie tu nie ma o czym dyskutowac wóda wzmaga agresje i jest to udowodnione! wiec jesli chodzi natomiast o jazde "po"hmm łeb w dyby i w"kolejarza"delikfenta to zapamieta na zawsze |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-07-03 23:38:26 Witam
Arsenku... nie przesadzaj, wszystko jest dla ludzi... alkohol także, prohibicja nie rozwiązuje problemu, jak pokazuje historia USA czy Szwecji, choć jestem za absolutną abstynencją zarówno alkoholową jak i narkotykową podczas prowadznie poajzdu, za dużo samobójcow na drogach |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-04 13:22:57 hmm a ja raz prowadziłem po 3 piwach a jesli chodzi o nabobczonych kolesi to kides qmple jeszcze w lo jechali do kazimierza i kierowca był nabobczony odkryli to po tym jak przy przejezdzie kolejowym z usmiechem na ustach zapytał: ej ten szlaban sie zamyka czy mi sie wydaje? i co tu wiecej mówic pozdrawiam Ładnie |
Pug_driv3r Pug 206/pold truck 1.6 Gdańsk | 2004-07-04 18:54:37 Tak off topic czy ktoś z was wizął kiedys to świństwo albo palił trawę |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-07-04 19:28:05
trawę paliłem |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-04 19:37:30 gorzala i inne alko - tak, byleby nie przegiac i nie prowadzic nawet roweru
tyton - owszszem, szkodzi, ale to ujdzie. Wiem co mowie, nie pale dopiero od niecalego roku.... kawusia tez zdrowo. ale zadne koksy, pylki i inne chemiczne syfy - precz. Nawet ganja wypad... choc moze nawet byc lekarstwem... to niech nim pozostanie. na dalekim wschodzie ladnie to rozwiazali... za samo posiadanie - kary jak nalezy! |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-04 19:49:09 hmmm ja paliłem zioło wieeele razy miło miło jak sie wie kiedy przestac i kiedy mozna a kiedy nie niestey wiekszosc nie wie!!!
adas eh "wódczana główko" pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-04 22:14:01
eee, cosik krecisz panie.... ja jestem abstynentem. nie pale, nie pije, nie biore, nie lamie przepisow drogowych, nie rzne na podatkach, nie zawalam terminow i nie spozniam sie do pracy, sprzatam w domu, zmywam i zamykam klape od kibla. W ogole jestem porzadny... wiec jakze moglbym znac smak upojenia alkoholowego????? |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-07-04 22:15:11 Jedynym momentem kiedy muszę sobie zapalić to po niezłej jeździe ale to jest jazda zazwyczaj w nocy panoni |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-04 22:57:49
ale co zapalic???? bo ja czasem lubie se zajarac głupa |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-04 23:33:09 adasiu
Boze adas to ja ci współczuje a tak na powage to byłó z przekory wiem ze gdzies juz pisałes o abstynecji i nie mogłem sie powstrzymac po twojej wypowiedzi
pozdrówi na rozdrozach człowieczenstwa........ |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-05 01:45:41 Arsen... godzac sie na istnienie czegos (gorzala-tak) - nie musze tego uzywac.
zreszta abstynentem mozna zostac na kazdym etapie zycia |