Ojciec Właściciel Rydzyk was kocha i sobie kupił nowe auto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Maybacha, a co się będzie szczypał. Zobaczcie TUTAJ

To sie nazywa robienie kasy na ludzkiej naiwnosci.

Nie wiem co Was tak zdenerwowało przecież nasz szanowny Dyrektor, Prezes, Ojciec, Ksiądz Rydzyk musi wygodnie jeżdzić

Mam nadzieję że klocka k^%$45wa, wysadzą gdzieś na światłach i nakopia porządnie do dupy.!!!!! Jemu to się normalnie ustawowo należy !!!!!

bbbuuuuuu
ojciec wlasciciel Rydzyk juz zablokowal artykul

Otoż to zablokował artykuł a Sama bym po nim pojeździła jak po łysej kobyle.

piotr'ek łatwo nie popuści! Oto ten artykuł:

"OBYCZAJE
O. Rydzyk maybachem...

Od kilku dni po Toruniu jeździ najdroższe seryjnie produkowane auto świata - maybach. Porusza się nim twórca imperium Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk.
Maybach to ekskluzywna limuzyna, dla tych którzy merdecesy
s-klasse i jaguary uważają za wozy dla ubogich. Ponad sześć metrów długości-dokładnie 617 cm, szerokość 198 cm, 550 koni mocy, w środku brakuje tylko fontanny. Najtańsza wersja kosztuje 310 tysięcy euro, czyli wedle aktualnego kursu ok. półtora miliona złotych.
Maybach widywany w Toruniu ma wrocławskie numery. Jak wiadomo właśnie we Wrocławiu mieści się siedziba rydzykowskiej telewizji TRWAM. Nowe auto na Żwirki i Wigury kładzie przy okazji kres wszelkim pogłoskom, że imperium ojca Rydzyka ma kłopoty finansowe - jeszcze niedawno do słuchaczy Radia Maryja docierały dramatyczne apele jego twórcy o finansowe wsparcie."

Ciekawe, czy z motonewsu zniknie

PS. Gdybyście nie wiedzieli, to Ojciec Właściciel urodził się w Olkuszu, moja mama bawiła się z nim w piaskownicy, a ja teraz często popijam piwko z sąsiadem, którego żona jest siostrzenicą (bratanicą czy tak jakoś) Ojca Właściciela. W Olkuszu również Ojciec Właściciel "ufundował" nadajnik Radia coMaryja.

Daj mi do niego ardes skrzykne kilku chlopakowi pobawimy sie w Robin Hood'ów, weźmiemy bogatym a damy naprawdę biednym.
I bedzie kiedyś u nas dobrze?

Do kogo? Do sąsiada! W życiu! To super kolega który nienawidzi ojca właściciela i nie chce mieć z nim i z jego rodziną nic do czynienia!

Cytat:
2004-07-13 13:53:01, piotr-ek pisze:
... Piotr'ek łatwo nie popuści! Oto ten artykuł ...

Niestety w chwili obecnej czeka Cię straszliwa zemsta ze strony O. Rydzyka

Pozdrawiam - SpeedR

Ależ w rzeczy samej, że do Tatusia Rydzyka adresik.
Cytat:
2004-07-13 14:09:21, piotr-ek pisze:
Do kogo? Do sąsiada! W życiu! To super kolega który nienawidzi ojca właściciela i nie chce mieć z nim i z jego rodziną nic do czynienia!

chyba wpłace na konto radia maryja taki maybach napewno duzo pali, więc ojczulek musi mieć pieniążki na paliwo

Oni czasem zachowują się gorzej niż mafia

Z całym szacuneczkiem, ale mafia potrafi mieć czasem więcej klasy niż Oni,,,,,ech,,,,szkoda gadać !!!!
Cytat:
2004-07-13 22:06:09, -JACO- pisze:

Cytat:
2004-07-13 22:06:09, -JACO- pisze:

Bo to jest mafia...

czarna mafia.......

Tylko kur...a nie mafia! Mafia przynajmniej nikogo nie otumania i omamia. JACO - chcesz mieć problemy

eee Piotrek daj spokój.....
O mafii faktycznie nie mam zielonego pojęcia, ale z tymi czarnymi pare lat pracowałem - szkoda gadać

Cytat:
2004-07-14 06:41:41, piotr-ek pisze:
Tylko kur...a nie mafia! Mafia przynajmniej nikogo nie otumania i omamia. JACO - chcesz mieć problemy

Właśnie, zostawcie porządnych ludzi w spokoju i nie obrażajcie porównaniami z tą czarną hołotą

Jak ktoś nie zdążył doczytać arykułu, to jest inny:
Kliknij

--
Wiesiek (Maestro)