| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-14 19:31:26 Witam.
Wypłukały mi się uszczelki w automacie... Ciagle to bylo znosne ale dzisiaj po prostu juz ich tam nie ma! jechalem 150 nagle kupa dymu za mna... szybko stanalem posrany ze sie auto pali........ akcja jakich malo mowie - trudno do miasta jakies 5 kilometrow - doleje troche i moze dojade - dolewam a tu klaps wszystko w asfalt. parodia Jak myslicie ile kosztowala by wymiana tych uszczelek? Ludze sie nadzieja ze cena bedzie w miare normalna skoro sa to uszczelki przy wale i od strony napedu, a poza tym automat jest 100procent sprawny Panowie poradźcie.. |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2004-07-14 23:03:06
Eeee, no jak chmura dymu przy 150 to może być niewesoło. Ja taką przyjemność zaliczyłem na autostradzie Wiedeń-Gratz, skończyło się na nowej skrzyni. Spaliła się hydrokinetyka, sad but true... Oczywiście "na miejscu" pewnie bym się bawił w zestawy naprawcze itd, ale tam Oby u Ciebie skończyło się na uszczelkach/simmeringach trzymam kciuki, Robert |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-15 00:33:30 on byl ciagle sprawny wiec mam nadzieje ze oprocz uszczelek nic sie nie stalo. A ile kosztuja takie simeringi - ktos wie? i ile mam dac mechanikowi za wyjecie skrzyni i wsadzenie - i oczywiscie zrobienie tych uszczelek (bez kupna) zebym nie przeplacil? |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-15 01:45:26 a jak to sprawdzic - czym to sie bedzie objawialo??? ja mam nadzieje ze bedzie ok - caly olej jeszcze nie wyciekl. Jak stanolem to jeszcze cieklo pare chwil i pod autem zrobila sie dosc niezla kaluza oleju - a pozniej nawet go juz nie odpalalem, od razu hol. wiec sadze ze szansa jest. tylko teraz ciekawe za ile mechanik mi to zrobi.......
uszczelka chyba jest OK. poszly na 90% simeringi. czy to sa ceny czesci oryginalnych (jasne, haha) czy/ jakiej firmy zamiennikow? W najblizszym czasie podjade do sklepu, ale poki co zzera mnie ciekawosc, dlatego te pytania... |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-16 18:24:19 reasumujac temat. gdzie dorwac te simeringi - narazie dzwonilem do 2ch znanych sklepow w rejonie.w jednym powiedzieli ze nie maja do automata w ogole a w drugim ze maja bo to takie same jak w manualu - cos mi sie wiezyc nie chce. ktos wie jak to jest?:]
|
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | 2004-07-18 18:42:54 jak chcesz to mam 100% sprawny automat do C20NE za niewielkie pieniądze. |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-19 00:12:16 napisz w jakiej cenie na wszelki wypadek... poki co mam nadzieje ze moj aftomath jest nadal sprawny.
na dniach sie powinno okazac |