Reczny-hydraulik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, szukam namiary na mechanika ktory zalozy reczny hydrauliczny w clio

http://www.handbrakes.prv.pl/ ale gdzie gość mieszka to nie wiem

Cytat:
2004-06-29 10:10:29, Rekin7 pisze:
ale gdzie gość mieszka to nie wiem

w Warszawie

Cytat:
2004-06-29 10:38:07, Konrad_P pisze:
Cytat:
2004-06-29 10:10:29, Rekin7 pisze:
ale gdzie gość mieszka to nie wiem

w Warszawie

no to troszke kulawo

na hodze niekiedy jakiś gość się ogłasza że ma gotowe zestawy do wydro-łapy i to nawet gdzieś z okolic. ale głowy uciąć sobie nie dam

Cytat:
2004-06-29 11:14:23, Gadzio pisze:
na hodze niekiedy jakiś gość się ogłasza że ma gotowe zestawy do wydro-łapy i to nawet gdzieś z okolic. ale głowy uciąć sobie nie dam

niestety nie znalazlem! moze tobie sie uda ? daj znac

no i dalej nic nie znalazlem!!! moze ktos w koncu ma jakies namiary?

Rallycar - reczne hydrauliczne

Cytat:
2004-07-12 13:24:51, yapko pisze:
Rallycar - reczne hydrauliczne

no tak ale oni maja tylko zestawy do samodzielnego montazu! chcialem do nich przyjechac zamontowac, to uslyszalem ze NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI !!! Bardzo dziwne! Mocno podejrzane.
Niestety w krakowie nie ma chetnych do montazu

Pewnie dlatego ze taki reczny wpiety w oryginalny uklad jest nie do konca legalny... W takim rozwiazaniu jezeli rozszczelni Ci sie pompa recznego to tracisz tez normalny hamulec na tylne kola albo nawet na wszystkie cztery. Gdybys przypadkiem znalazl sie np. w rowie z powodow czysto obiektywnych (za duza predkosc, zly tor jazdy czy cokolwiek innego) to policja i prokurator od razu przyjmie ze to z powodu tego recznego albo np. zapinek na masce i udupi kogos kto Ci to zalozyl.

Jezeli masz z tylu tarcze to mozesz zalozyc dodatkowy zacisk po drugiej stronie tarczy, tylko musisz dorobic uchwyt - jarzmo zacisku. Wtedy montujesz druga pompe i zbiorniczek i masz oddzielny uklad, nikt sie nie przyczepi...

Cytat:
2004-07-12 18:57:08, yapko pisze:
od razu przyjmie ze to z powodu tego recznego albo np. zapinek na masce i udupi kogos kto Ci to zalozyl.

co mają zapinki do bezpieczństwa?? czyżby to tez było nielegalne??

To byla taka figura retoryczna

Cytat:
2004-07-13 17:44:21, tomy21 pisze:
Cytat:
2004-07-12 18:57:08, yapko pisze:
od razu przyjmie ze to z powodu tego recznego albo np. zapinek na masce i udupi kogos kto Ci to zalozyl.

co mają zapinki do bezpieczństwa?? czyżby to tez było nielegalne??

to nielegalne , kiedyś zatrzymała mnie policja i chcieli mi zabrac dowód rejestracyjny za spinki na klapie z tyłu , powodem podanym przez policjanta było to że sa to elementy wystające poza obrys pojazdu , a następna sprawa jaka poruszył to to że nie jesteśmy na osie , uwierzcie mi że sie roześmiałem , na szczęście po 20 minutowym przegadywaniu sie sprawa zakończyła sie pomyślnie

co do polskiej policji to za wiele od ich intelektu nie można wymagać a szczególnie "wykształceni" są ci na prowincji