MotoNews.pl

Kontrol Policyjna..... Pały z Niska...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc jade sobie dzisiaj do Niska koło 14ej na stalowej zachamowalismy jazde autom bo gadalismy z leszkiem przy 40 u......
No i jade do Niska.
Dojezdzam do miasta przerazenie wyrwa w jezdni z pół metrowa - najwieksza jaka widziałem w nisku ......
Ale ominałem - facet w poldku za mną nie i cos mu walneło bo właczył awaryjne.....
Ale do rzeczy wracam wieczorem i co ???? i Pały...

Oczywiscie mysle nikogo nie ma na drodze wiec kontrol pewna.
Zwolniłem i oczywiscie lizak .....
Dzien Dobry ... bla bla bla.
Pogadalismy o aucie ze nei ma wupexa , spodobał im sie kolor zarówek ze swieca na czerwono....
Pogadalismy ze 20 minut i mnei puscili.
Nawet mi jeden dał rade jak lepiej wyregulowac prawa lampe bo za nisko świeciły.
Nawet do dokumentów nie zagladali szok - gasnicy nie kazali wyciagac bo szkoda psuc taki porzadek ....
Uwierzyłem w Policje.

A MUuuuuuu :> hehe no to Ci sie fartnęło,oby więcej takich kontroli :>
HERE COMES THE PAIN !!!
Pozdro

powodzenia jednio na 10000 sie tacy znajda ale inny cie złapie i beie sie dopierdzielał !!!

A moze dopierdalac.
Dopóki bredy nie zamontuje to moze mi ....
fajnie sie bujac serią .

Lepiej powiedz odrazu w jakiej formie wreczyles "premie" funkcjonariuszom

Co ciekawe w żadnej.
Nie stać mnie na spoilery a co dopiero na takie bajery ..... jak łapówka.

ps. a ta dziura miazdzy ......

Cytat:
2004-07-14 22:44:54, CZUCZU pisze:

No i jade do Niska.
Dojezdzam do miasta przerazenie wyrwa w jezdni z pół metrowa - najwieksza jaka widziałem w nisku ......

gdzie ta dziura byla? bylem dzisiaj w nisku i niczego takiego nie widzialem, chyba ze gdzies wewnatrz miasta bo ja skrecilem na osiedle 1000lecia

dziura miazdzy rzeczywiscie, jakby to powiedziec cale niesko to dziura, podobnie zreszta jak i stalowa Jesli chodzi odziury w drogach to zaczynaja sie wlasnie od skretu na 1000lecia, tyle ze jadac prosto. Ta droga zapada sie regularnie pod ziemie co 2-3lata.

Samael własnie tam na skrecie.
Ona jest taaaaaaaaka Big.

Czuczu nie wierze ,ze nie sprawdzili Ci papierow :>

Musisz uwierzyc az sie zdziwiłem.
Nawet nie otworzyli ich......
Prawka tez nie dawałem o tak pogadali sobie.....
Dlatego tutaj napisałem bo sam byłem w szoku.....

Cytat:
2004-07-14 23:38:59, CZUCZU pisze:
Samael własnie tam na skrecie.
Ona jest taaaaaaaaka Big.

no kurde nei zauwazylem, wiem ze poldek kumpla czasami miska zawadzal o ten garb jak sie pod stop podjezdza, ale oprocz tych gigantycznych kolein to dziur nie widzialem

eheh to chyba mój sąsiad cie zatrzymał

Czuczu to tylko pogratulować takiego szczęścia.
Ja ostatnio mam nie miłe przeżycia z nimi, kolega przywiózł z Niemiec BMW i jeszcze jest na niemieckich blachach, kontrole co trochę, czepiają się do wszystkiego, łącznie z przeszukaniem samochodu w poszukiwaniu narkotyków

Hehe, dlatego nie mam BMW)
Kiedyś z kumplem jezdziliśmy sporo, to musiał sobie kupić drugi wózek na miasto)
Nie wspomnę, że punkty łapał za wszystko. Zero dogadywania się z Policją w sprawie obniżenia kary. Idealny stan techniczny, gaśnica, szyby z atestami, strata czasu na ciągłych kontrolach))

Gratuluję zakupu)))
T

a mi w tamtym tygodniu zajebali dowod :> i dojebali mandat :>
A MUUuuuuuuuuuuuuu qwa nie ma lekko :> HERE COMES THE PAIN !!!!!!!!!!!! nastepnym razem ja bede ich qwa sadzil :>

bo w nisku to trzeba sie nauczyc jezdzic... przez takie dziurki i dziury to sie przelatuje