MotoNews.pl

Lakier na alumach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam wielki kłopot z usunięcięm lakieru z felgi alu. próbowałem już wielu sposobów ale nie zabardzo skutkują może ma ktoś pomysł jak to zrobić szybko nie uszkadzając felgi może jakiś środek jest dostępny już pomysły mi się pokończyły a chciąłbym jeszcze w tym sezonie na alumkach pojeżdzić dzięki i pozdrawiam

a czego używałeś???????

Nitro powinno pomóc.

uuuuuuuuu nie zawsze

Dlatego napisałem "powinno" są jeszcze zmywacze do lakierów akrylowych np.

moze i tak ale najjlepiej działa karbonidowy do farb ftalowych jest mocniejszy od nitro i nawet od zmywacza

No, nie dałbym sobie odciąć ... za takie twierdzenie

sory że zmienie temat zrobiłes moze dla mnie zdjątka twoich siedzeń???

Cytat:
2004-07-13 22:59:54, WilK pisze:
No, nie dałbym sobie odciąć ... za takie twierdzenie

a dlaczego????

Tych z Chomików? Niestety jeszcze nie. Ale postaram się w najbliższym czasi. Na razie linki nowe do opuszczania fotela muszę założyć. Albo może tak. Przyjedź jutro na spota pod pocztę we WRoCku, to podjedziemy i live oblookasz foteliki.

o której spocik ??????

O 19:00 Parking pod Pocztą Główną we WRoCku. Vis'a'vis Galerii Dominikańskiej, jak coś to mój komornik - 501 259 993.

postaram sie przyjechać tylko to troche za późno dla mnie no ale cóż postaram sie

No chyba, że chcesz wcześniej obejrzeć, to przed 18 daj znać. Ale nie wiem czy uda mi się jutro rano naprawić te linki.

a rano jestes w pracy???? rano mi by najbardziej pasowało

Wracajac do tematu, jesli nie chce nic zejsc to powinno pomoc piaskowanie.

szkoda piaskować felg aluminiowych

kupiłem jakiś środek w spreju za 20 zł gość zachwalał a tu wielkie gu.. mam stary zmywacz do powieżchnii lakierowanych ten troche rady daje ale i tak trzeba drzec i drzeć do znudzenia jak tak dalej pujdzie to nie wyjade w tym sezonie

widziałem takie po piaskowaniu i wyglądały przed malowaniem jak pumeks, było to zresztą w żorach w firmie REDO na kościuszki

dokładnie i dlatego nie chcę dawać ich do piaskowania