Nowy z rzeszowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jestem tu nowy z rzeszowa interesuje się fiatami 126p motocykle dragstery,hot rody,elektronika ,elektryka ,mechanika, mam fiata 126p z 88roku po przerubkach :splanowana głowica 2.5mm, tuning gaznika ,filtr stożkowy ,fazowany wałek ,polerka zaworów.tłumik własnej konstrukcji chromonikiel ,poprawione chłodzenie silnika,zawieszenie obniżone utwardzone ,klapa tylnia na gładko ,białe wszystkie lampy,pionowa wycieraczka szyby przedniej ,badlock,kolor fioletowy ,naba na kierownicy ,biała tarcza licznika, fotele kubełkowe,car audio własnej konstrukcji .Zewnętrznie jest podobny do SEPTICA

Witam.
I własnie tak powinienes zaczac swoja przygode z Forum i F&F...od przedstawienia.

Czego oczekujesz od F&F i co mozesz zaoferowac w zamian. Jak długo siedzisz juz na Forum, jak wiele o Nas wiesz?

Skad sie dowiedziałes o F&F?
Co sadzisz o F&F i jak widzisz siebie w szeregach F&F?

pozdr.
Qba

oczekuję od f&f szczerości od innych i wymianę informacji na temat fiatów jestem niedługo na forum jakies 2 tygodnie

Cytat:
2004-07-28 15:09:53, Qba pisze:
Witam.
I własnie tak powinienes zaczac swoja przygode z Forum i F&F...od przedstawienia.

Czego oczekujesz od F&F i co mozesz zaoferowac w zamian. Jak długo siedzisz juz na Forum, jak wiele o Nas wiesz?

Skad sie dowiedziałes o F&F?
Co sadzisz o F&F i jak widzisz siebie w szeregach F&F?

pozdr.
Qba

podaj jeszcze numer konta bankowego i kod PIN.
a tak wogole to czesc

Witam nowego z Rzeszowa na forum. Gdzie mieszkasz? Masz jakieś foty malarii? Jak masz to zapodaj. Z mojej strony życze miłego pobytu na forum i cierpliwości. Pozdrawiam

Joł

witam.

Cześć

Cytat:
2004-07-28 15:01:14, lighting4 pisze:
jestem tu nowy z rzeszowa interesuje się fiatami 126p motocykle dragstery,hot rody,elektronika ,elektryka ,mechanika, mam fiata 126p z 88roku po przerubkach :splanowana głowica 2.5mm, tuning gaznika ,filtr stożkowy ,fazowany wałek ,polerka zaworów.tłumik własnej konstrukcji chromonikiel ,poprawione chłodzenie silnika,zawieszenie obniżone utwardzone ,klapa tylnia na gładko ,białe wszystkie lampy,pionowa wycieraczka szyby przedniej ,badlock,kolor fioletowy ,naba na kierownicy ,biała tarcza licznika, fotele kubełkowe,car audio własnej konstrukcji .Zewnętrznie jest podobny do SEPTICA

Witamy, za badlooka -1 punkt dla Ciebie ale za resztą jesteś na plusie . Pochwal się tym tłumikiem, jestem ciekawy...

teraz tłumik mam własnej konstrukcji z rur chromoniklowych wnętrze tłumika to przegrody naprzemian jast ich 4 i normalny wylot ,pruje troche ogniem

bry

milo powitac....

-1 za badlooka
-1 za wycieraczke.....
-1 za gladka klape

cześć tobie....
Ja studiuję to forum od ok. miesiąca... to co zdążyłem zauważyć -
niektórzy mogą tu śmiać się z Ciebie.....
Inni znowu potrafią w wątku stworzyć drugi wątek p.t."kłótnia" przechocący w inny tytuł - "wyzwiska" itp...
z odpowiedzi od następnych można wywnioskować że TYLKO oni znają się najlepiej , niedopuszczają słów krytyki itd....
ALE JEST TU NASZCZĘŚCIE DOŚĆ DUŻO MANIAKÓW Z KTÓRYMI MOŻNA CAŁKIEM SYMPATYCZNIE >POGADAĆ< - I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE !!!
POZDRAWIAM !

2Rotor : ale Ty nic nie rozumiesz, przeciez nowy kolega napisal ze ma 'badlocka' ;]

ja tem mam gladka klape i tablice w zderzaku i co tez mam -1 ?

_750...jak Ty dobrze gadasz!!! ..skad ja to znam..hehe..a tak w ogole to dawno sie nie udzielalem na tym forum...moze dlatego tak tu spokojnie=] pozdro 4all

Cytat:
2004-07-28 15:01:14, lighting4 pisze:
....Zewnętrznie jest podobny do SEPTICA

Coo ??? Jaja se robisz... Prawda ???

Cytat:
2004-07-29 00:20:13, frytol pisze:
2Rotor : ale Ty nic nie rozumiesz, przeciez nowy kolega napisal ze ma 'badlocka' ;]

No właśnie - mnie to wygląda na jakieś nowoczesne zabezpieczenie. Może ma zamki pod WN albo po prostu źle się zamyka...

BTW - fotki by się przydały bo to bardzo pożyteczna opcja w profilu - rzekł bym wymagana

Cytat:
2004-07-29 11:47:43, ZoLt4R pisze:
ja tem mam gladka klape i tablice w zderzaku i co tez mam -1 ?

Ty to masz od razu -4 . W końcu jest od czego odejmować .

Witam

Jak juz sie czepiamy to ja przez wrodzoną złośliwość czepie się jeszcze tej "naby na kierownicy" To jakiś nowy rodzaj mocowania teraz wymyślili, czy po prostu utrudniony dostęp do klaksonu????