Czy ktoś wie co to jest??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tu jest link:rozrząd

może ktoś sie wypowie na temat...bo ja nie wiem co o tym sądzić...

pozdrawiam

wygląda jak rozrząd

pewnie ma inne ustawienie niz zwykly

niema to czegoś wspólnego z psławionymi i legendarnym zestswami Z1 od zemanka???

inne ustawienie??...a jak można inaczej ustawić?? mniej lub więcej zębów ma czy jak??"))

No każdy widzi że rozrząd, przypomina mi śmieszną sytuację - jak jeszcze nie miałem swojego malca, jeździłem trochę bobem wujka... no i pewnego dnia patrzę - a przy malcu leży jakaś torba... myślałem że to jakieś śmieci... a tam... 2 komplety rozrządu, tłumik szmerów ssania, filtr powietrza, prosty alarm i pełno dupereli innych... Jakiś dziadek się zlitował i postanowił podarować, zamiast sprzedawać na bazarku

Ps.Czemu za ten rozrząd aż 70zł dają?

inne ustawienie walu z walkiem wzgledem siebie.

Cytat:
2004-07-23 22:17:05, BladyRS pisze:
niema to czegoś wspólnego z psławionymi i legendarnym zestswami Z1 od zemanka???

......

...no tak..ale gośc pisze,że to włoski oryginał...a te Z1 to chyba nasze...tak mi sie wydaje

kurde gosc dojebal taka czcione dla niedowidzacych ze az mi sie strona na monitorze nie miesci (mam 800x600)

to chyba po to zniechecic klienta do czytania

Witam

Mialem dokladnie taki sam rozrzad w moim malaczu kupilem go od dziadka byl to poprostu originalny rozrzad wloski na moim byla etykieta made in italy fiat 500 i cos tam dalej nie bylo napisane ze do 126 nic dziwnego bo byla data produkcji 1970 tak samo zafoliowany bez zimeringa na wal, bardzo mnie te dziury zaciekawily na kole, na kazdym ogniwie lanucha byla wybita nazwa jakiejs firmy nie pamietam jakiej. Przejechalem na tym rozrzadzie bez jaj ale 60 tys az poszedl zimering zdiolem obudowe patrze a rozrzad jak nowka zeby na kolach idealne lancuszek napiety bez luzu nawet jak ruszalem na boki, maluszek teraz stoi na podwurku jako moj wksponat a rozrzad nadal caly

I teraz uwaga koło jest stalowe ........
Czyli wiercisz na przefazowanie , spawasz i masz spokój ze sie nie poluzuje śrubka i nie bedziesz miał zmiennych faz rozrzadu

Ale za takie g...... 70 zł za 10 zł mozna zrobić takie koło stalowe odelzone itp od razu przefazowane.
Tyle że minimum 20 sztuk chyba.

Kolo jak kolo napewno jest lzejsze od standartowego ale ma tez wieksze opory, za to lancuszek jest napewno wytrzymalszy od tego jaki mamy teraz w sklepach

Cytat:
2004-07-23 22:31:48, Samael pisze:
kurde gosc dojebal taka czcione dla niedowidzacych ze az mi sie strona na monitorze nie miesci (mam 800x600)

to chyba po to zniechecic klienta do czytania

U mnie sie na 1024x768 nie mieści...

to jakis cwaniak, szuka frajertaa, glowica 120zl ??? bo spalnowana ??? wolne zarty

aaaaapropo's......nie wiecie ,czy nie ma ktoś czasem takiego ZESTAWU Z1???...tanio do sprzedania

u mnie na 1280x1024 sie miesci