Kolor fiata - CZARNY ?? (potrzebne fotki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chce pomalować mojego fiata i zastanawiam się nad czarnym ale widziałem takiego tylko raz w zyciu na zywo i bardzo mi się podobał. Czy ma ktoś jakieś fotki w takiej wersji kolorystycznej?? Prosze albo link albo jak komuś sie chce to na pietia46@wp.pl Bardzo dziękuje za ewentualną pomoc

Zobacz w galeri fiata Czeczuna,tyle że on ma biały dach a wygląda fajnie

Mijałem dziś w Toruniu takiego chyba na Filtrowej. Wyglądał czadowo.

Cytat:
2004-08-11 20:50:30, Goshky pisze:
Mijałem dziś w Toruniu takiego chyba na Filtrowej. Wyglądał czadowo.

To na pewno Czeczunowy był. Ale jeszcze InSynier z Bydgoszczy ma Dfa całego czarnego. Poszukaj zdjec ze zlotu zimowego w Toruniu tam widac tego fiata w akcji.

Cytat:
2004-08-11 17:11:49, Pietia46 pisze:
Witam
Chce pomalować mojego fiata i zastanawiam się nad czarnym ale widziałem takiego tylko raz w zyciu na zywo i bardzo mi się podobał. Czy ma ktoś jakieś fotki w takiej wersji kolorystycznej?? Prosze albo link albo jak komuś sie chce to na pietia46@wp.pl Bardzo dziękuje za ewentualną pomoc

Nie zastanawiaj się tylko maluj Kumpel ma czarnego DFa i wygląda zajebiście. Ja sam swojego Poldka na czarno chyba pomaluje

No to dzisiaj jade kupić farbe. Dzięki za motywacje

Widziałem wczoraj czarnego Caro. Wygladał bardzo fajnie, z tym, że ten był matowy. Jedno jest tylko w takim autku przechlapane. Nagrzewa się na słońcu upioooornie!

Cytat:
2004-08-12 13:32:58, Grzech pisze:
Widziałem wczoraj czarnego Caro. Wygladał bardzo fajnie, z tym, że ten był matowy...

No właśnie, czy jak pomaluje czarnym akrylem to będzie sie ładnie błyszczał czy nie???Bo niechce mieć matowego tylko taki wmiare ładnie błyszczący. Znajomy z wioski ma czarnego poloneza malowanego... pędzlem!! Z baaardzo daleka wygląda nieźle ale z bliska

[ wiadomość edytowana przez: Pietia46 dnia 2004-08-12 13:37:45 ]

Wszystko zależy od...lakierujacego i jego umiejętności.
Jesli podłoże będzie dobrze przygotowane i lakier dobrze położony to musi się błyszczeć
No chyba,że kupisz matowy lakier