Naklejka na blendę ! Ustalenie Detali !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako naklejka Klubowa, ustalona została większością głosów naklejka na czarnej blendzie ALE...
macie jeszcze wybór co do dokładnego wyglądu tej naklejki !
Jedni mówili że ma być z napisem "Internetowy Klub Espero" a inni że sam adres...
Pozostaje jeszcze opcja z "www" na początku lub bez - to już kwestia tylko wizualna bo i tak i tak można wpisać nasz adres do przeglądarki i wyświetli się strona, poza tym coraz więcej firm podaje swoje adresy bez "www" na początku...
A więc czekam na propozycje - byle szybko !!!

Stawiam na bramkę nr 3 i za ile można kupić albo porzerobić tylny zderzak? (tak jak u ciebie, albo coś w tym stylu)

Mi sie najbardziej podoba wersja nr 3

po dlugim namysle propozycja nr. 3

Druga albo trzecia, ale "podążę" za większością .
Chociaż - może jednak druga... .
Jest bardziej czytelna, a po końcówce .pl i tak będzie wiadomo, że to klub internetowy
.
pzdr.

Dla mnie 2 jest bomba....
Ten Internetowy Klub to mi sie z jakas pedofilia kojarzy

Pozdr
Jadzwin

Mam tylko jedną uwagę - pamiętajmy, że nie wszyscy użytkownicy Espero mają komputery, a co za tym idzie również i internet. W związku z tym pełny adres (moim zdaniem !) jest jak najbardziej na miejscu, a przecież nie robimy tego tylko dla siebie ? Ja jestem za naklejką nr 1, ale podporządkuję się również większości.

HenBas

JA jestem zdecydowania za 3
Lukasz przyponij jeszcze cene!!!
pozdrawiam wojtek

To masz Jadźwinie jakieś dziwne skojarzenia

Ja oddaję swój głos na naklejkę 3.

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2002-11-20 21:32:46 ]

Domena espero.of.pl tez dziala
No nie wiem czemu mi sie tak kojazy

Jadzwin

Trójka wg. mnie zawiera wszystko co potrzeba, osobiście obstaję za tą opcją.

Pozdrawiam G

wybieram bramkę nr 3

EEEEEEEEEEEEEEEEXTRAAAAAAAAA!!!
Trójkę, trójkę proszę!
(Shrek)
Zdecydowanie najlepsza, już nie mogę się doczekać...

Obstawiam bramkę nr.............................................3

Jest najlepsza, jest wiadomo, że chodzi o klub, a nie sklep internetowy, czy stronę własną www będacą reklamą firmy, no i adres.

Cytat:
2002-11-21 09:33:37, Anonymous pisze:
EEEEEEEEEEEEEEEEXTRAAAAAAAAA!!!
Trójkę, trójkę proszę!
(Shrek)
Zdecydowanie najlepsza, już nie mogę się doczekać...

Sorki to wcześnie rano dla mnie , to oczywiście ja

alo!
Mam 3 pytania do prowadzoncego:

1. ile kosztuja? + "2 na Lasombra" oczywiscie...

2. platne prz odbiorze?

3. kiedy i komu przesyłać adres?

ps: juz czekam

Musicie się jeszcze troszeczkę uzbroić w cierpliwość, gdyż jaka będzie cena tej naklejki wraz z kosztem wysyłki, dowiem się dopiero wtedy gdy będę dokłądnie wiedział ile ich mam zamówić bo muszę tą ilość podać firmie PLOTER.

Poniżej podaję dotychczasowe zamówienia:

Lasombra 1
Henbas 2
Krzysiek-Diackon 1
carbol 2
Pycel 1
Pieczara 2
MNTSZ 1
bogdan1 1
mis_iek 1
Qlogic 1
Grzegorz20CD 1
Maciej75 1
Darkmen 1
Jadźwin 1
mswalcza 1
Maniuta 2
Lee 1
MaciekGT 1
ZbyszekD 1

Razem = 23sztuki

Jeśli ktoś został pominięty, chce zmienić zamówienie, lub nie ma go na liście i chce się dopisać, niech szybko da znać !!!

Jeśli chodzi o pieniądze, to wysyłajcie je Lasombrze tak jak już wcześniej ustalił ! (...i na koszulki i na naklejki)
Gdy odbiorę gotowe naklejki, będę wysyłał je wam za pobraniem - czyli przyjdzie do was listonosz i będziecie płacić u niego przy odbiorze.

ok ale ile maja doslac ?
Panowie jzu sie miesza ale ok wyslajcie, a na koszulki szczegoolnie szybko !!!
mamy ostatni termin wydruku 12 grudnia a ja 7 dni wczesniej musze wyslac 50% zaliczki i dac dokladana ilosc i rozmiary !!
Pozspieszcie sie!

ZMIANA PLANÓW !!!!!

GADAŁEM PRZED CHWILĄ Z LASOMBRĄ I USTALILIŚMY TAK:
- LASOMBRA ZAJMUJE SIĘ KOSZULKAMI I NA JEGO ADRES WYSYŁACIE KASE NA KOSZULKI...
- A JA ZAJMUJĘ SIĘ NAKLEJKAMI I DO MNIE WYSYŁACIE KASE NA NAKLEJKI...

(CENA NAKLEJKI BĘDZIE PODANA PÓŹNIEJ, ZATEM WPŁATY NA MÓJ ADRES BĘDZIECIE DOKONYWALI PEWNIE ZA TYDZIEŃ A DO LASOMBRY WYSYŁAJCIE JUŻ TERAZ!)

A nie lepiej, żeby Warszawiacy zgłosili się osobiście po naklejkę i odrazu za nią zapłacili, albo na Cargo - takie obowiązkowe spotkanie. Tylko właśnie. Ty Łukasz nie będziesz zakładał za nikogo - chcesz mieć najpierw kasę i później koszulki rozsyłać?