Poduszki do Rovera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto sie orientuje gdzie mozna kupic w "normalnej" cenie poduszki pod silnik do rovera?

Musze powoli sie porozgladac, bo juz mi sie jedna konczyc zaczyna

Cholera ..czy nie można tych poduch od czegos dopasować, bo ceny są chore.......

pewnie konczy sie ta pod kolektorem wydechowym koszt kolo 100zl na gieldzie i jest deficyt na nie

Witam
W Krakowie to jest koszt 250 za sztukę, ale wydaje się że nie ma takiej możliwości żeby czegoś innego nie wykombinować. Przecież to tylko kawałek wulkanizowanej gumy, i taka kasa za taki kawałek gumki to koszmar.

Kawalek metalu z gumą i olejem w srodku. Ale i tak jest za drogie - do tego nie wiem czy wiecie ale prawa rozni sie od lewej! rozni sie zakonczeniem ale i nie jestem pewny czy twardoscia.

Cytat:
2003-01-23 17:47:35, piotrekdj pisze:
pewnie konczy sie ta pod kolektorem wydechowym koszt kolo 100zl na gieldzie i jest deficyt na nie

dokladnie ta

hmmm ja jak kupowalem do kanta to kurde nie pytali sie ktora strona

AndrewS a ile kosztowala jesli mozna spytac i gdzie zes ja kupil ?

Ja tez ma dwie lewe - ale roznia sie pomimo ze sa zamienne.

Kurcze, co Wam te poduszki tak lecą?
U mnie jest cały czas OK

Cytat:
2003-01-27 10:33:37, kordek4 pisze:
Kurcze, co Wam te poduszki tak lecą?
U mnie jest cały czas OK

Widocznie kiepsko gnieciesz swoja poduszke

wierz mi SXC, moje poduszki lekko nie mają

dobra, wierze, wierze

NO

Ja pytam profilaktycznie i w razie niemca mam altermatywe.
Na razie sie nie sypneła ale już mam 128 kkm no i......

moja poduszka wytrzyma jeszcze troche, u mnie jest 150tyskm a u Ciebie Kordek?

ja musialem kupic bo padla jak poldi 1.4 mial wypadek, kosztowala 250 zl kupiona byla w Lublinie gdzies w sklepie motoryzacyjnym

Jakby coś to mam używane poduszki, mogę odsprzedać w rozsądnej cenie, ogólnie mam jeszcze trochę gratów do tego silnika , jakby co to służe pomocą , ceny przystępne.

kiedyś przerabiałem temat dorabiania poduszki do rovera i owszem morzna ale efekt końcowy nie był waśmienity.

Cytat:
2003-01-27 16:19:43, arturw pisze:
Jakby coś to mam używane poduszki, mogę odsprzedać w rozsądnej cenie, ogólnie mam jeszcze trochę gratów do tego silnika , jakby co to służe pomocą , ceny przystępne.

SXC łykaj, bo cie Kordek ubiegnie