MotoNews.pl

Wycena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Mozecie mi wycenic mojego poloneza bo ja nie mam pojecia ile moze byc wart, a chce sprzedac. Dzieki z góry
Polonez Atu+ 1.6 GLI
Rok 97 I rej. 98
Przebieg 47tys km
Kolor zielony metalic
Wspomaganie kierownicy, alram i centralny zamek na pilota(jeden komplet kluczy), eletryczne szyby, nowe oponki letnie i zimowe, radio CD + głośników, w bardzo dobrym stanie, serwisowany, bezwypadkowy, używany przez starszą osobę.

Z jednym kompletem kluczy bym nie kupił

Nacisnij a sam sobie wyliczysz

tzn sa dwa kluczyki do zamkow, ale ojciec zgubił kluczyk do stacyki razem z pilotem, skleroza nie boli wyliczylem sobie i wyszlo mi 12500zł ale gdzie ja za tyle sprzedam. Podajcie mi sumy ile wy byscie chcieli za ten samochod.

[ wiadomość edytowana przez: chudy860521 dnia 2004-07-25 01:21:30 ]

Rocznik 97 nie zagazowany z tego co wyczytałem, z jednym kompletem kluczyków -nie spodziewaj się zbyt dużej kwoty

Ja chce go szybko sprzedac wiec nie licze na kokosy. Konretnie walcie cene!

Podaj za ile chciałbyś się go pozbyć to bedziemy mysleć
wiadomo że ty jako sprzedający chcesz największą cenę a ja jako kupujący najniższą - trzeba wybrać średnią

zastanawia mnie tylko przebieg, trochę mały jak na ten rocznik

Cytat:
2004-07-25 01:13:52, Skora pisze:
Nacisnij a sam sobie wyliczysz

Dla mojego wyszlo 7500

Za 8000 tysięcy może byś go sprzedał .Próbuj wmówić klientowi ,że mały przebieg itd,że nigdy gazu nie widział może się uda...

Przy tym przebiegu już miał opony wymieniane?

Ten kalkulator od prawie roku wyświetla te same ceny. Dla mojego np 6.700zł. A PZU wyceniło kilka dni temu na 4.000zł. Także trzeba odjąć 25% od tego co podaje kalulator GW. A ten Atu to wart jest może i 10.000zł , ale tyle nikt nie da. Za 8.500 może ktoś się zdecyduje.

Cytat:
2004-07-25 12:19:01, mati_lecha pisze:
Ten kalkulator od prawie roku wyświetla te same ceny. Dla mojego np 6.700zł. A PZU wyceniło kilka dni temu na 4.000zł. Także trzeba odjąć 25% od tego co podaje kalulator GW. A ten Atu to wart jest może i 10.000zł , ale tyle nikt nie da. Za 8.500 może ktoś się zdecyduje.

Trochę mało danych przedstawiłeś nam o aucie. W profilu też nie ma konkretów. Który to jest rocznik ?

Pozdrawiam

Maly przebieg dlatego ze uzytkuje go moj ojciec tj. emeryt. Jezdzi bardzo rzadko, trzyma auto w garazu, oponki nowe letnie i zimowe maja moze po 1500km przejechane, poza tym zawsze lana byla benzynka 98. Takze stan jest super. Wlasnie ja tez chcialbym go sprzedac za jakies 8500-8000zl. dzieki bardzo pozdr

Cytat:
2004-07-25 15:24:59, chudy860521 pisze:
Maly przebieg dlatego ze uzytkuje go moj ojciec tj. emeryt. Jezdzi bardzo rzadko, trzyma auto w garazu, oponki nowe letnie i zimowe maja moze po 1500km przejechane, poza tym zawsze lana byla benzynka 98. Takze stan jest super. Wlasnie ja tez chcialbym go sprzedac za jakies 8500-8000zl. dzieki bardzo pozdr

Jeżeli jednak zależy Ci na czasie, gdyż kasa jest pilnie potrzebna to musisz być przygotowany na zejście z ceny.

Pozdrawiam

zdaje sobie z tego sprawe, ale sprobuje jakos ponizej 8 tys nie zejsc. pozyjemy zobaczymy dzieki wszystkim pozdr

Cytat:
2004-07-25 22:36:29, chudy860521 pisze:
zdaje sobie z tego sprawe, ale sprobuje jakos ponizej 8 tys nie zejsc. pozyjemy zobaczymy dzieki wszystkim pozdr

Poniezej 8.000 to bym też nie sprzedał. Przecież niektóre Poldki mają ceny dużo wyższe. Na przykład TEN ATU. Za 8.000 to powinien pójść od ręki.Gdybym miał gotówkę to bym wziął.No i gdybym miał pewność,że jest z nim wszystko ok.Startuj z ceną około 8.900-9.500.

z nim jest wsio okej. Tata traktowal je jak 3 dziecko Przestala dzialac elktryczna szyba wymienil pol auta ok to startuje od 8.700zl zobaczym jak pojdzie pozdr

Cytat:
2004-07-26 00:20:59, chudy860521 pisze:
z nim jest wsio okej. Tata traktowal je jak 3 dziecko Przestala dzialac elktryczna szyba wymienil pol auta ok to startuje od 8.700zl zobaczym jak pojdzie pozdr

8.700 to za mało Spójrz TUTAJ lub TUTAJ lub TUTAJ.