Witajcie do długiej przerwie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie,

Trochę długo mnie nie było na forum i z tego co zdążyłem zauważyć "trochę" się pozmieniało - ludzi kupa, tylko kilka znajomych twarzy,MaciekGT dalej nie lubi gazzzu, Tomek Mydłowski dalej dba o swoje autko ... a mojemu właśnie zbliża się 160.000 km i dalej jeździ.... Chociaż moja żonka coraz częściej mówi o nowym meredesie A

Bardzo miło tu być razem z Wami i mam nadzieję że teraz uda mi się gościć tu trochę częściej

Olo

Witamy !! wstap do klubu, znaczy sie jestes w nim z zalozenia ale mozesz sie zapisac i byc na liscie i w galerii, polecam

a tak na marginesie to bardzo milo ze jestes, im wiecej nas, szczegolnie tych ze "starej gwardii" tym lepiej

Pozdrawiam
Lasombra

Witam po długiej przerwie.

Cześć Olek

A ja niedawno o tobie myślałem...
Oczywiście w kategoriach koleżeńskich (bez żadnych podtekstów!)
Tak sobie myślałem - co się z nim do cholery dzieje? Czyżby sprzedał Espero i odszedł z Klubu bez pożegnania? A może miał jakiś groźny wypadek o którym nikt nic nie wie???
Na szczęście wszystko OK!
...a co było przyczyną tak długiej abstynencji od tego nałogu który zwie się "FORUMOWANIEM" ?

Nareszcie Olo!!, żona Cię dopuściła do komputera, widocznie zarobiłeś na nią tyle ile było trzeba..

Pisz co tam w aucie żeś zrobił oprócz tych 160 tys....

Witamy ponownie

Pozdrawiam
Wiktor

Czesc Olo

Kope lat )))
Fajnie ze znowu piszesz.....

Pozdr
Jadzwin

HOWGH!!!

ps i dbam dbam

Cytat:
2002-11-27 19:25:48, MaciekGT pisze:
Nareszcie Olo!!, żona Cię dopuściła komputera, widocznie zarobiłeś na nią tyle ile było trzeba..

Pisz co tam w aucie żeś zrobił oprócz tych 160 tys....

hehehe....a Misiek mi mówił że na żwirownie przyjechać nie mogłes bo......

PANTOFELKI

Wiram z powrotem w klubie...
Pozdrawiam

Pieczara.