MotoNews.pl

To się nazywa Tuning Optyczny Espero !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już jakiś czas temu pokazywałem wam Fotki tego Esperaka, ale tym razem udało mi się znaleźć w necie parę nowych, których do tej poty nie widziałem!!! A wy? Widzieliście te fotki?
Jeśli ktoś z nowych Forumowiczów nie widział tamtych poprzednich fotek, to na życzenie wrzucę je tu jeszcze raz...

Ciekawe przeróbki, ale chyba aż za odważne.
Fotele moim zdaniem nie pasują. Mógł zmienić kierownicę, może wtedy...
Wydech sam zrobiłbym na płasko, a nie jak na zdjęciu pod kątem.

Wkład pracy i pieniędzy budzi szacunek, lecz według mnie pasuje to wszystko jak kwiatek do kożucha. No cóż, ale o gustach sie podobno nie dyskutuje.

A mnie to sie podoba i to bardzo, muglby tylko wybrac inna kolorystyke foteli. Ciekawe co wkombinowal z tylnimi lampami.
Lukasz jakbys mial wiecej zdiec tego espero to wrzuc na forum.

Pozdrawiam
Wiktor

Czy ja tam nadole dobrze widzę pod zderzakiem..... LPG to jest po prostu perwersja!!!

Maćku...
Gaz po to, żeby można było zaoszczędzić na tuning

Na prośbę Wiktora dołączam stare fotki:

Ma tylko super felgi...

a ja jestem ciekaw.....gdzie on przeciwmgielne schował
nie wiem jak wam ale dla mnie to espero to jeżdząca choinka - a ten kurek gazu w tuningowanym samochodzie to po prostu kaplica

jestem na NIE

Tak szczerze powiem niepodoba mi się tak jak tyl by jeszcze uszedł tak maska wogóle porąbana. ogólnie wydaje mi się że z tylnym odblaskiem klapa wygląda znacznie lepiej....

No cóz to jest moje zdanie.

alo!

wyglad dla mnie Afuuujjj....
ale kubły uberalezz!!!
zazdroszcze gosciowi... wozic sie w kublach po miescie
to full luxus... kto nie jezdzil niech zaluje!

NO tak kubełki fajne tylko jak tu poprzytulać kobite...

Z przytulaniem to faktycznie własciciel tego espero może mieć problem, ale z drugiej strony jak już kobite przypnie pasami to żadna mu nie ucieknie

Zawsze pozostaje koło ratunkowe...tylna kanapa

panowie tak jak juz mowilem wlasciciel tego espero jest z mojego osiedla, mieszka jakies 300 m. ode mnie
jak chcecie to postaram sie go tu sciagnac...
pozdry

Jak mawiają jurory z "Idolka" -jestem na NIE! Totalne bezguście!!! Niech sobie misiu kupi "malacza" i robi z niego co chce bo to nie razi /tyle tego oszołomstwa jeździ, że nic już wrażenia nie zrobi!/

ja bym go nie ściągał........po co komu do szczescia dresik z syndromem bezguścia

Wątpie że by właścicielem tego samochodu był jakiś normalny człowiek...... przypuszczam że to szeleszczący i swiecący od nadmiaru żelu dresik z kajdanem na łapie....... a ja takich nie lubie ... . i już kilku wyleczyłem z nadmiernego szpanerstwa......

szybko oceniles kolesia.....gratuluje

ciekawe jak on ocenil by ciebie

hehe ciekawe jak by nas wszystkich ocenil

Jestem zdania Dominika nie możemy tak szybko oceniać ludzi a co do oytania Lasombry to nie wiem jakby nas ocenił ale większość by wprzedził.... (tak mi sie wydaje) tylko ten gasss mi nie pasuje w jego bolidzie!