| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2004-07-19 07:20:17 miałem podobnie tzn jedne dzwi sie niezamykaly trzeba bylo pare razy i to kluczykiem !! Problemem byl sterownik umieszczony pod komputerem przy nogach pasazera potraktowalem go WD40 i nietrzeba bylo boczkow sciągać !!! teraz smiga i jest OK.
Jak bym radził najpierw to spryskac !! a pózniej demolować drzwi. raffsa |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2004-07-19 08:00:26 Ja też miałem kiedyś problem z zamykaniem drzwi okazało sie że siłowniki wysiadły.Kupiłem komplet uniwersalnych siłowników wychodziło chyba 25zł za sztuke wymieniłem ponad rok temu i do tej pory działaja bez zarzutu a z tego co pamietam kupiłem troche mocniejsze od seryjnych. |
markus Espero 1,5 DOHC Mikołów | 2004-07-19 08:15:23 Witam
Sergiusz mam pytanie jakie kupiłes silowniki (do jakiego samochodu) oraz gdzie je kupiłes. Czy były potrzebne jakies przróbki. pozdraiwm Markus |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-07-19 10:28:31 Witam!
Dzięki Panowie za podpowiedzi. (w nocy znalazlem tez kilka slow na ten temat w archiwum). Po powrocie do domu sprobuje sie dobrac do sterownika i zobacze co z tego wyjdzie. Jesli to nie pomoze, to bede cos kombinowal z silownikami. Gdy juz uda mi sie (mam nadzieje Raz jeszcze dzieki !!! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-07-19 10:34:32 Mihty sprawdz wiązke kabli w srodkowym słupku, jezeli ci sie nie otwierają tylne a jezeli przednie to w słupku A , ja miałem popekane przewody w kilku miejscach i musiałem je lutowac i łączyc i wogóle padaka! |
![]() raf316 Espero 1.5 LPG Elbląg/Gdansk | 2004-07-19 15:07:42 U mnie sytuacja wygladala nastepujaco:
- drzwi kierowcy czasami nie chcialy sie otwierac z pilota ani guzikiem od srodka, kluczykiem bylo ok - przednie drzwi pasazera w pewnym momencie nie chcialy sie otwierac a tylko zamykaly Rozwiazaniem bylo wymiana silownika od strony kierowcy i przesmarowanie obu drzwi smarem podobnym do WD-40 zrobilem to juz dosc dawno i do tej pory nie mam najmniejszych problemow. Silownik kupilem na allegro, wybralem drozszy 6kg (ok 40zl) i z montazem nie bylo wiekszych problemow pozdrawiam |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-07-19 15:17:29 DZIEKUJE !!! |