Górny śląsk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
MAm takie pytanko czy na górnym śląśku działa jakis klub miłośników FSO?

tutaj jest jeden

FSO car team

Will thx za reklame,to tak samo jak na pomorzu AK wiedzie prym

Cytat:
2004-07-20 14:09:41, GT pisze:
Will thx za reklame,to tak samo jak na pomorzu AK wiedzie prym

spoko nie ma za co !!! w koncu trzeba sobie pomagac !!!!! )))

Cytat:
2004-07-20 14:09:41, GT pisze:
to tak samo jak na pomorzu AK wiedzie prym

GT nie tylko na pomorzu - wystarczy spojrzeć na mapę

ale faktem jest że Śląsk został opanowany przez wyżej wspomniany klub, i bardzo dobrze - przynajmniej jest wybór czyli demokrakcja a nie socjalizm

ale stolaa jeżeli chcesz się poruszać nie tylko po swoim rejonie to zapraszam na zlot ogólnopolski FSOAK do Warszawy w sierpniu

Witam, Górny Śląsk się zgłasza jestem jak najbardziej zywym okazem klubu FSO AK na ziemi śląskiej A demokracja jest jak najbardziej GDA, nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma, ja tu siędzę z największą przyjemnością
A propos zlotu, to dziś mnie zagadnął własciciel Poloneza z ziemi śląskiej, a zaczepił po przeczytaniu plakatu klubowego na mojej szybie i bardzo ubolewał, ze zlot ogólnopolski jest w Wawie, a nie nad morzem bo by na nim zawitał Dostal ulotkę, zobacyzmy co tego wyjdzie.
pzdr
Aha, jeszcze jedno, ten facet mi mówi, ze jest włascielem Poloneza (ładne akwarium, po wymianie dolnych pasów wszystkich drzwi w kolorze bordo), na co ja mu mówię: gratulacje, na to facet w szoku odpowiada, ze pierwsza osoba w jego życiu gratuluje mu posiadania wozu marki FSO a szedł z z jakimś dupnym (duzym) kwiatem i miał bidę to wcisnąc do Poldka To taka dygresja
pzdr

[ wiadomość edytowana przez: MacioBA dnia 2004-07-20 22:18:02 ]