Katy z podlasia... (filmik)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zobaczcie co ci kolesie robią z DF'em , skomentujcie to bo mi brak słoow.

Ściągaj film

no totalny wypas nie ma to jak wiesniakow dac auto i kamere... normalnie wypas a ten koles na koncu co w szopie proboje baki moturem krecic jakby hajabuze mial to juz w ogole lol ...

hehe ten na wsce ladnie wymiata a ten z dfem too niewiem

eeee nic specjalnego, zwykle piski na oleju, a juz myslalem ze beda rozbijac kanta po lesie przynajmniej byloby co obejzec

zwykly filmik ... nie wiem czym sie unosic

Leszcze!!!

mmuuuaaahahaha dzieciom specjalnej troski autko ktos dal do zabawy....

polisz strit rejsing

u nas w stalowej to takie imprezy sa organizowane prze KTSW prawie co tydzien tyle ze wiecej autek

maxymalna wiocha... brak slow i tyle.

Przypalniki ile wlezie nic dodać nic ując

Cytat:
2004-07-21 12:32:26, Samael pisze:
u nas w stalowej to takie imprezy sa organizowane prze KTSW prawie co tydzien tyle ze wiecej autek

Po pierwsze to nie takie cos.....
Po drugie - brak słów - widac ze to jakas mała wioska i super chopy jak trza........

stronka kolesi z Piasków(chyba przedmieście Białegostoku )

generalnie typowa impreza z rozmowami ile donkey power pod maska jest. kolesie sie ciesza jak ... ehh lepiej niekomentowac

a tak na marginesie, znacie jeszcze jakies strony gdzie katuja takie fiacinki? szkoda ich (samochodoow ) alejak juz jakiś przychlast to nagrał to moze warto z0baczyc.

byli jakis czas temu tacy ziomale co kantem po lesie upalali i odbijali sie nim od drzew... pamietam ze scooter byl w podkladzie,..

zreszta to fajna sprawa tak sie wyzyc, a i przynajmniej przed oddaniem na zlom (gdzie i tak zostanie pociety) ludzie maja troche rozrywki, w zyciu codziennym nie latwo sie pobaic w destruction derby

Cytat:
zreszta to fajna sprawa tak sie wyzyc, a i przynajmniej przed oddaniem na zlom (gdzie i tak zostanie pociety) ludzie maja troche rozrywki, w zyciu codziennym nie latwo sie pobaic w destruction derby

no sorki ale ja na rozstanie mojego fiacika tak bym nie pozegnal za wiele pracy przy nim uciechy jazda itd. porajdowac kazdy z nas lubi (ehh ten naped na tyl ) ale dewastacja to co innego

do tyłu i do przodu mielonka ale ucieche mają 3ba miec nasrane w pale

Ale taki kredens śmiesznie smyra.A ten bamber na tym motorku.