Spotkanie w Bielsku 24.07.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym zaproponowac male spotkanie wszystkich z okolic Bielska.
Spotkanie ma miec charakter poznawczy, bo jak za pewne wszyscy widza ekipa z woj. slaskiego zna sie raczej malo...z tendencja do wcale.

Jako termin spotkania proponuje sobote 24 lipca 2004 kolo godziny 18.

Miejscem spotkania bylby Plac Wolnosci w Bielsku-Bialej.
Spory parking, monitorowany i o toj porze jzu nie platny.
Postaram sie przygotowac mapke dojazdu, ale kazdy kto zna chcoc troszke Bielsko nie powieniene miec klopotow z trafieniem.

Na placu jest knajpa, ktora ma zarowno siedzibe w budynku jak i ogordki, wiec w zaleznosci od pogody bedziemy mogli wybierac.
A jesli by sie nie spodobalo, zawsze mozna sie pzreniesc w jakies inne miejsce.

Gdyby byly jakies pytania sygestie. Oczywiscie piszcie, ew dzwoncie 607 397 096.
A od poniedzialku od 8 rano
GG 64894

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-07-19 18:52:05 ]

No to ja jestem chętny, a dla nie znających topografi miasta proponuję spotkanie pod jakim hipermarkietem.

jak by ktoś neiwiedział gdzie plac wolnosci np jak ja oto mapka

mapa

Nie będę.

postaram sie byc, tylko cz w sobote miejsce bedzie? chyba ze maluszkow bedzie sztuk 3, ale moze sie uda. jak wrobie sie i urwe z pracy bede. narazie

Cytat:
2004-07-16 18:33:50, Krzemowy pisze:
Nie będę.

A to dlaczego ?
termin nie pasuje? Godzina?

Moze da sie wszystko tak ulozyc,zeby wszystkim pasowalo!

Niezly pomysl takie spotkanie

Nawet bylbym sklonny przyjechac tylko ze autko w trakcie przerobek.... ........Ale niczego nie wylkuczam , POZDRO

Zapraszam bardzo serdecznie....na plac wolnosci trafic jest bardzo latwo...samochodow nie powinno byc z byt duzo....w sumie do dosc duzy parking a jesli na nim braknie miejsca to jest jeszcze kilka mniejszych w kolo.

Ew. zawsze mozna zmienic miejsce spotkania,zeby ludzie nie znajacy miasta mogli trafic bez klopotow

Jadę nad Solinę.

Szkod Kzremowy,ze nie zaszczycisz nas swoja obecnosca...ale mysle,ze przed koncem wakacji uda nam sie jeszcze cos zorganizawac i spotkamy sie wedy w komplecie.

Milego wypoczynku!

Ja mam propozycje!! Spotkajmy sie wszyscy 25.07. w Olkuszu!!

dobra, nastała chwila prawdy Ja I Lord_S bedziemy na 99%. Lord coik tam jeszcze brącha ale ja go zmusze)))

Troszke mi sie to nie podoba. Na dzien dzisiejszy pewne jest, ze bedzie Abdull, Lordzik, Grzesiek75 i Ja.

Czyzby tak malo nas bylo na podbeskidziu i slasku.
Jakos mi sie nie wydaje.

Czy az tak ciezko jest sie spotkac.
Zainteresowanie tematem ludzi z okolicy jest male.

Panowie, bierzmy przyklad z Krakowa czy Rzeszowa oni nie maja wiekszych klopotow!

ano LoRd_S zamelduje się na 99%

Kaza może sie pokaże to mój sasiad mowilem mu i powiedział że jak da rade to wpadnie na moment

Dobra chłopaki to spotykacie się w Bielsku??
Jak tak to o której to może wpadne. Napiszcie co i jak to zobaczymy.

bede i Kazek(Kaza, K-C czy jak kto woli) tez ma byc gadalem z nim przed chwila

Ja też powinienem być chyba ze zdarzy sie jakis kataklizm

ja też będe