Gaśnie zaraz po odpaleniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fura mi gaśnie zaraz po odpaleniu.Założylem nowe przewody WN, nowe świece NGK, palec, cewka zaplonowa-wszystko o dupe potłuc.Nawet jak śię rozgrzeje to obroty tak spadają, że rzuca calym samochodem.Jakieś mądre koncepcje na taki stan rzeczy?A jeszcze jedno-regulator wysokości świateł mijania powinien być podświetlony?

U mnie regulator w zależności od humoru raz świeci raz nie świeci, miałem problemy z odpaleniem i obrotami na wolnych obrotach 1500-1600 co do zapalania spalony miałem przekaźnik , a do obrotów bardzo nierównych i wysokich przeczyściłem dysze przy silniku krokowym
Z pozdrowieniami Malin II

Po 1 reguator swiateł ma zarówke która lubi się przepalić lub mieć zimny lut
po 2 miałem takie objawy wyjołem kata i mineły strumienica the best

Skoro juz jestesmy tak blisko... to ... gdy np. wrocicie do domku po dluzszej trasie, to czy przy przelaczniku regulatora swiatel wyczuwacie ciepełko ? To tak jakby nie od regulatora, tylko ... wydechu ?? Od czego to moze byc ? Przeciez skrzynia jest chyba bardziej z przodu ? Wyraznie jest tam cos dobrze cieplego Co to moze byc ?

Cytat:
2004-07-24 00:09:53, Mihty pisze:
Skoro juz jestesmy tak blisko... to ... gdy np. wrocicie do domku po dluzszej trasie, to czy przy przelaczniku regulatora swiatel wyczuwacie ciepełko ? To tak jakby nie od regulatora, tylko ... wydechu ?? Od czego to moze byc ? Przeciez skrzynia jest chyba bardziej z przodu ? Wyraznie jest tam cos dobrze cieplego Co to moze byc ?

To coś to katalizator

Co do gaśnięcia: masz gasss?

No to juz wiemy co grzeje w aucie