Kontrolka poduszki powietrznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po włączeniu zapłonu ww wspomniana kontrolka zapala się, a jakże standardowo, na chwilę gaśnie i potem już pali się non-stop. Oczywiście wypadka żadnego nie było a zrobiło się tak po wyjęciu siłowniczka od zamykania klapy bagażnika (bo normalnie go nie zamykał bo był złamany). Jeździłem parę dni bez niego i gupi myślałem że jak go włożę z powrotem to będzie git. A tu owszem, ale ch..a. I nie wiem od czego zacząć. Czyżby jednak miał coś piernik do wiatraka?

-----------------
Stahu

radze to szybko testerem w serwisie potraktować bo ja miałem podobny problem ale z kontrolką silnika. u mnie padł czujnik obrotów wałka rozrządu. ale zanim go wymienilem to na pulpicie tyż sie ful lampek mrygało. a fura paliła 25 l bezołwiowej oczywiście chwilowo. to sie działo na trasie czyli 5 km dobrze i 15 km żle itd ale z poduchą nie ma żartów wkońcu to tylko martwa natura a życie jest jedno.nie wydaje mi sie żeby te dwa elementy miały ze soą coś wspólnego pozdro

Stahu i tak musisz jechac na kompa zeby wykasowali jej blad, inaczej bedzie caly czas swiecila. Jak beda go kasowali to Ci powiedza jaki problem zglosil komputer.

Cytat:
zrobiło się tak po wyjęciu siłowniczka od zamykania klapy bagażnika

w ktorym on jest miejscu bo ja mam kombi ?

Cytat:
w ktorym on jest miejscu bo ja mam kombi ?

w klapie bagażnika, zaraz obok zamka. A błędy jutro sobie zczytam. Znaczy dzisiaj hehe

-----------------
Stahu

Cytat:
w klapie bagażnika, zaraz obok zamka.

no to dziwny by był związek z tymi dwoma urządzeniami.
Ja miałem problemy w AB bo miałem za małą rezystencję, czyszczenie taśmy pomogło. Napisz co u Ciebie dzisiaj stwierdzili.

wiele z tych błędów nie wynika: 73, 135, 31. Nic o airbagach. Trudno, najwyżej będzie : w twarz? w twarz?

-----------------
Stahu

spoko, jak swieci to nie dzialaja poduszki.
a bledy ci sprawdze jak cos bede wiedzial to ci powiem

Eeee nie. Co te błędy znaczą i skąd się wzięły to ja dobrze wiem dzięki bardzo

-----------------
Stahu